Het Tikibad al 30 jaar stoer glijbaanplezier!

Het Tikibad al 30 jaar stoer glijbaanplezier!

Terug naar overzicht

Wassenaar, 6 februari 2014

Dit jaar viert één van de bekendste Duinrell-attracties haar 30e verjaardag. Het tropische Tikibad is sinds de opening in 1984 nog altijd een fenomeen onder bezoekers van alle leeftijden. Het heeft stoere glijbanen als de Blits, de Tyfoon en de Pelikaan, maar je kunt er ook lekker lui dobberen op de Lazy River of in het golfslagbad. Iedereen vindt er wel een waterattractie naar zijn of haar hart.

Attractiepark én Tikibad - de leukste schooldag van het jaar
Ook als schoolreisbestemming is het waterparadijs nog altijd razend populair! Vooral wanneer dit wordt gecombineerd met een bezoek aan Attractiepark Duinrell. Daar vind je attracties voor waaghalzen, zoals de achtbaan Falcon, de Waterspin en de Mad Mill, maar ook de jongere kinderen komen ruimschoots aan hun trekken. Een ritje in de Kikkerachtbaan, familieachtbaan Dragonfly of lekker ravotten in de grote nostalgische speeltuin; ieder kind beleeft hier een onvergetelijke dag.

Veiligheid voorop!
Zowel in het attractiepark als het Tikibad staat veiligheid hoog in het vaandel. De diverse veiligheidseisen zorgen ervoor dat alle bezoekers met veel plezier én veilig van de spectaculaire attracties kunnen genieten. Zo hebben niet alleen de leerlingen, maar ook de leerkrachten een optimale Duinrelldag.

Mogelijkheden voor een Tikibad en/of Duinrell-schoolreis vind je op pagina 96 en 97 van het Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2014. Klik hier voor online informatie.

Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+