ModderDag in heel Nederland

ModderDag in heel Nederland

Terug naar overzicht

Almere, 29 juni 2017

Vandaag ontdekken meer dan 125.000 kinderen in heel Nederland tijdens ModderDag weer wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de aarde betekent voor ons dagelijks leven. Basisscholen, kinderopvang-organisaties, BSO’s, gastouders, en bezoekerscentra organiseren allerlei activiteiten in en rond modder.

Ook bij Outdoorpark SEC Survivals kunnen kinderen vandaag meedoen aan een ontzettend modderige survival. Ze zullen gaan klimmen, rennen, kruipen en glijden over een extra modderig parcours.

De gedachte achter ModderDag is om de kinderen weer in contact te brengen met de natuur. Juist in een tijd dat kinderen veel tijd binnen (achter televisie en computer) doorbrengen.


'Het is zo belangrijk dat kinderen onbekommerd vies mogen worden. En het plezier spat er vanaf.'


Aldus Joy Taling van Outdoorpark SEC Survivals.

Meer informatie over een actief schoolreisje in de natuur staat op pagina 127 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2017). Klik hier voor meer online informatie.

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+