Schoolreis Ayers Rock

Terug naar overzicht
Ayers Rock, Actief in Australische sferen! Klimmen, boogschieten, survivallen en nog veel meer...
Ayers Rock
Ayers Rock
Ayers Rock
 

Ayers Rock, actief in Australische sferen! Klimmen, boogschieten, survivallen en nog veel meer...


COWABUNGA!! Amazing. Adventures. Ay!
Stoer, spannend en actief. Indoor en outdoor activiteiten bij Ayers Rock. Vernoemd naar de gigantische rotsformatie in Australië. We bieden de perfecte dag uit voor kinderen, vrienden, families en bedrijven. Oók jullie kunnen als school bij ons terecht voor het schooluitje van het jaar. In Australische stijl.

Op ons binnen- en buitenterrein van ruim 3.000 m2 kunnen grote groepen goed terecht, vanaf 6 tot
wel 800 leerlingen.

Arrangementen
We hebben 2 vooraf samengestelde populaire schoolarrangementen: Best of Indoor & Best of Outdoor.

Best of Indoor combineert onze twee meest gekozen indoor activiteiten in één arrangement: klimmen en boogschieten. Onder begeleiding van onze enthousiaste en ervaren instructeurs gaan jullie klimmen op onze 17 meter hoge klimwand en boogschieten in de boogschietloods. Deze combinatie bestaat uit samenwerken en veel plezier maken. Bij grote groepen worden de activiteiten in beide rondes aangeboden.

Best of Outdoor scholenarrangement is samengesteld uit de twee meest populaire outdoor activiteiten: survivallen en vlotbouwen. Onder begeleiding van onze enthousiaste en ervaren instructeurs gaan jullie survivallen op onze outdoor hindernisbaan en leren jullie hoe je het beste een vlot kan bouwen. Het vlot zal uiteraard worden getest op het water. Ook hierbij worden de activiteiten in rondes aangeboden als het grote groepen zijn.

School Campsite
Jullie kunnen ook bij ons terecht voor een meerdaags kamp of introductieweek. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van dergelijke kampen en daarom komen scholen jaarlijks bij ons terug voor het organiseren van hun kamp bij ons. Willen jullie een week vol met activiteiten of ook leerelementen? Voor het samenstellen van het programma houden we rekening met jullie wensen.

The Rock
In ons Australische restaurant The Rock kun je terecht voor verkoelende drankjes, huisgemaakte taarten, versgemalen koffie of een goede lunch of diner. We hebben een aparte zaal, de Tasmaniazaal, van ongeveer 200m2 waar gezamenlijk geluncht of gedineerd kan worden.

Tarieven
Er is bij ons veel mogelijk. Een scholenarrangement duurt bij ons gemiddeld 3,5 uur en kan geboekt worden voor €30,- per leerling. We hebben daarnaast ook diverse korter durende arrangementen in ons assortiment. Kijk op onze website naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee bij het samenstellen van het programma, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Kijk voor meer informatie op onze website onder het kopje ‘scholen’.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Buytenparklaan 14
2717 AX Zoetermeer
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (079) 323 03 23
E-mail
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+