Schoolreis naar BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten

Terug naar overzicht
BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten, Een cultureel paleis in hartje Brussel
BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten
BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten
 

BOZAR, een cultureel paleis in hartje Brussel


Van de lagere school tot het hoger onderwijs, BOZAR laat je kiezen uit een rijkgevuld aanbod dat speciaal is ontwikkeld op maat van je leerlingen.
In de creatieve ontdekkingstocht door de tentoonstelling Picasso. Sculptures ga je samen met je klas op zoek naar de spannende verhalen achter Picasso’s geheime beeldhouwkunst. In de interactieve rondleidingen voor jongeren graaft de gids dan weer dieper naar hedendaagse thema’s en de leefwereld van je leerlingen.

Met de formule “Sterren in de klas” haal je een echte topartiest naar je school.
Boek je onderonsje met veelbelovende artiesten uit alle hoeken van Europa. Je leerlingen stellen vragen, de artiest vertelt in geuren en kleuren over zijn instrument, dromen en talent. Hij trakteert jullie op een aanstekelijke workshop of een exclusief concertje.
Of kruipen je leerlingen liever in de huid van een stille of stoutmoedige held? Dan is het interactieve concert Tokyo Heroes zeker iets voor jullie. Op de klanken van het Koninklijk filharmonisch orkest van Luik banen je leerlingen zich al zingend, klappend en trommelend een weg door het symfonische repertoire van het mysterieuze Japan, terwijl realtime-mangatekeningen voor hun ogen verschijnen op groot scherm. Tijdens het belevingsconcert (De-) Radicalize stelt BOZAR scherp op de ontwapende rol die muziek kan spelen in het leven van jongeren en trekken we allemaal samen ten strijde tegen de radicalisering!

Contacteer ons op +32 (0)25 078 336 of via groups@bozar.be voor meer informatie of reservaties. Ons team van specialisten helpt je graag bij het maken van een keuze.
Tips of suggesties? Laat het ons weten! Wij houden graag rekening met je verwachtingen.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten die speciaal voor het onderwijs zijn uitgewerkt? Abonneer je dan op onze driemaandelijkse nieuwsbrief via studios@bozar.be.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Ravensteinstraat 23
B-1000 Brussel
Brussel, Belgiƫ
Telefoonnummer
+32 (0)25 078 336
E-mail
Website
www.bozar.be
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+