Schoolreis met Diogenes Groepsreizen

Terug naar overzicht
Diogenes Groepsreizen, De nummer 1 in voordelige schoolreizen op maat!
Diogenes Reizen
Diogenes Reizen
Diogenes Reizen
 

Diogenes Reizen, groepsreizen op maat


Bij Diogenes Reizen bent u aan het juiste adres voor voordelige schoolreizen en werkweken op maat. De afgelopen 20 jaar organiseerden we duizenden werkweken en schoolreizen voor talloze scholen in het voortgezet- en beroepsonderwijs. Inspirerende en educatieve reizen werden het, maar ook vaak met een actieve en culturele touch. Want juist die mix maakt ons anders dan anders. En het zorgt ervoor dat veel scholen steeds weer bij ons terugkomen. Sommige zelfs al 15 jaar op rij. U wilt uw werkweken en schoolreizen ook tot in de puntjes regelen? Onze schoolreisprofessionals helpen u daar graag bij.

Een geslaagde schoolreis!
De schoolreizen van Diogenes Reizen worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen, daarbij wordt er altijd gezorgd voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uiteraard zijn onze schoolreizen gedekt door de zekerheden van de ANVR en SGRZ.

Wat biedt Diogenes Reizen?
Weet u al waar de schoolreis dit jaar naartoe gaat? Diogenes Reizen organiseert werkweken naar heel veel bestemmingen binnen Europa en (ver) daarbuiten. Een educatieve schoolreis Parijs, een actieve werkweek Ardennen, of toch een cultuurreis naar Rome, overnachten bij gastgezinnen in Londen, een schoolreis Barcelona of een taalreis Berlijn? Maar ook een actief programma op Ameland of een rondje Nederland regelen wij graag voor u. Waar de reis ook naar toe gaat, Diogenes Reizen helpt u op weg. Wij verzorgen een passende accommodatie en organiseren het vervoer. Indien gewenst, regelen wij ook een educatief, cultureel, gezellig en/of actief programma.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen organiseren?
Neem contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.

Contact

Adres
Den Hulst 144
7711 GT Nieuwleusen
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer
+31 (088) 103 07 00
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+