Schoolreis naar Enexis Huis

Terug naar overzicht
Enexis Huis, Met de hele klas naar het Enexis Huis
Enexis Huis
Enexis Huis
Enexis Huis
 

Schoolreisje Enexis Huis, met de hele klas naar het Enexis Huis


In het Enexis Huis in Zwolle kunnen leerlingen ervaren hoe we onze eigen energie maken en niet meer afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Het energie neutrale huis van Enexis is volledig zelfvoorzienend en onafhankelijk van fossiele brandstoffen. Alle bronnen en techniek die hiervoor vandaag de dag beschikbaar zijn, hebben we in het Enexis Huis onder één dak samengebracht.

De reis naar het Enexis Huis begint al bij de parkeerplaats. Het pad naar het huis neemt u en uw leerlingen mee in een reis door de tijd. Eenmaal in het huis geven we uw leerlingen een uitgebreide rondleiding waarbij in elke kamer wat te beleven valt. Maak een blijvende herinnering van het bezoek door op de foto te gaan bij onze photobooth, verken de interactieve vragenwand en wek zelf energie op!

Abstracte thema’s als energiebesparing, duurzame energie en een betere leefomgeving worden tijdens een bezoek aan het Enexis Huis op een begrijpbare en interactieve manier besproken. U en uw leerlingen kunnen hierdoor nóg beter beleven wat duurzaam wonen nu en in de toekomst kan betekenen. We hebben onderwijsprogramma’s voor groep 7/8 van de basisschool, havo/vwo, vmbo en mbo.

Meld u aan voor een gratis rondleiding via onderstaande emailbutton of bekijk onze website via onderstaande websitebutton.

Tarieven

Gratis.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Marsweg 5
8013 PD Zwolle
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer
+31 (088) 857 00 00
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+