Schoolreis met Hollands Glorie

Terug naar overzicht
Hollands Glorie, Ontdek de wereld vanaf het water!
Hollands Glorie
Hollands Glorie
Hollands Glorie
 

Hollands Glorie, een originele, leerzame en actieve werkweek beleef je aan boord van een traditioneel zeilschip


Lekker uitwaaien aan boord van één van onze schepen. Ontspannen liggend op het dek de wolken aan u voorbij zien trekken of juist actief meehelpen met het zeilen en navigeren.

Hollands Glorie is u graag behulpzaam bij het plannen van uw schoolreis. Zit u in een schoolreiscommissie en staat u voor de taak een leuk uitstapje te organiseren, neem dan een kijkje op onze site. Ook voor een uitstapje met uw team van leerkrachten bent u bij ons aan het juiste adres!

Schoolreisidee 1: een dagtocht van 10.00 tot 16.00 uur

Bepaal de koers, hijs de zeilen, leer onderweg touwen knopen en combineer het zeilen met een bezoek aan het Muiderslot, het Forteiland Pampus of de Bataviawerf.

Schoolreisidee 2: een werkweek (3-5 dagen)

Een originele, leerzame en actieve werkweek beleef je aan boord van een traditioneel zeilschip. Kom aan boord en verken met de wind in de zeilen het IJsselmeer of het wad en oude havenplaatsen. Leer de fijne kneepjes van het zeilen, neem een verfrissende duik of geniet ontspannen liggend op het dek van de zon. ‘s Avonds maken we het gezellig aan boord, we verkennen de omgeving of we gaan swingen in de plaatselijke disco. Hollands Glorie helpt u graag verder om de perfecte tocht voor uw leerlingen samen te stellen.

Het idee achter een schoolwerkweek is een koppeling tussen ervaringen aan boord en verschillende schoolvakken. Hollands Glorie geeft een aantal aspecten aan waarlangs deze koppeling plaats kan vinden. Trefwoorden zijn: educatief, informatief, sportief en recreatief. Voor de uitwerking van de verschillende aspecten als handreiking voor een schoolwerkweek kijkt u op onze site. Hier kunt u ook vijf voorbeelden van werkweekprogramma’s downloaden.

Uw schoolreis geboekt bij Hollands Glorie: Altijd geslaagd!

Tarieven

U boekt een dagtocht op het IJsselmeer al vanaf € 35,- p.p.!
Een werkweek op het IJsselmeer reserveert u al vanaf € 125,- p.p.!

Extra korting in het voor- en naseizoen: 
Wanneer u een schip boekt voor een zeiltocht in april of oktober, dan ontvangt u bovendien een speciale seizoenskorting die kan oplopen tot 20%!

Openingstijden

Wij zijn het gehele jaar geopend!

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Haringvliet 619
3011 ZP Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (010) 415 66 00
E-mail
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+