Schoolreis Klimbos Garderen

Terug naar overzicht
Klimbos Garderen, Het hoogste en veiligste klimbos van Nederland!
Klimbos Garderen
Klimbos Garderen
Klimbos Garderen
 

Klimbos Garderen: het leukste schoolreisje in het bos!


Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vindt u Klimbos Garderen. Het veiligste klimbos van Nederland door een uniek zekersysteem, waarbij de kinderen en begeleiders continu vastzitten. In Klimbos Garderen vindt u diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen.
De kinderen zullen zich zeker vermaken!

Voor groep 5 tot en met groep 8 is dit echt een superuitje! Spannend en leuk. Door de vele parcoursen kan ieder kind zich uitleven. De kinderen krijgen voor aanvang allemaal een klimgordel aan en een helm op. Alleen dit is al een bijzondere ervaring. Dan volgt de uitleg en kan het klimmen in een van de 6 parcoursen beginnen. Totaal heeft u 2 ½ uur de tijd.

Klimmen met educatie onderweg!
Het leuke aan Klimbos Garderen is dat er tijdens het klimmen ook nog educatie in de bomen hangt. Dit is in samenwerking met Staatsbosbeheer ontwikkeld en zorgt ervoor dat de kinderen tijdens het klimmen ook nog iets leren over de natuur om hen heen!

Speelbos
Achter Klimbos Garderen kan er ook gespeeld en gewandeld worden in de natuur. Boekt u een schoolreisje bij ons? Dan ontvangt u gratis een speurtocht! Bent u op zoek naar een uitje voor alle groepen? Combineer het klimbos dan met Schovenhorst. Dit is een bomentuin en een speel- en natuur educatiepark voor kinderen. Schovenhorst ligt op kleine afstand van ons klimbos.

Grote groepen
Iedere 25 minuten kunnen maximaal 40 kinderen met begeleiders beginnen met klimmen. Bent u met 120 kinderen? Dan is dit natuurlijk geen probleem! Wij kunnen ervoor zorgen dat de andere kinderen dan een leuke speurtocht gaan doen. Om daarna ook lekker te klimmen in ons klimbos. Op deze manier verlengt u het verblijf en wordt het alleen maar leuker!
Begeleiding klimt mee!
U klimt bij Klimbos Garderen tijdens het schoolreisje mee met de kinderen. Dit om ze af en toe een handje te helpen. Vraag gerust aan ons hoe dit in zijn werk gaat!

Eigen eten en drinken mee
In Klimbos Garderen is het toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor ranja, snacks, ijsjes en koffie/thee voor de begeleiders. Dit is standaard aanwezig in onze kiosk.

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Putterweg 68 - 70
3886 PG Garderen
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0577) 46 04 43
E-mail
 
 

Ervaringen & Beoordeling

1 bezoekers van Klimbos Garderen beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

PWA , Uddel
Mevr. Mulder
Schoolreis naar: Klimbos Garderen
Beoordeling:
Sommige kinderen waren direct enthousiast, andere kinderen vonden het eerst spannend, maar wat was het mooi om te zien hoe trots de kinderen waren op zichzelf toen ze weer met beide benen op de grond stonden. De meeste hebben echt een stap in het diepe durven te zetten. Wat een mooi leerproces!
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+