Schoolreis naar Park Molenheide

Terug naar overzicht
Park Molenheide, Beleef een indoor superdag!
Park Molenheide, Beleef een indoor superdag!
Park Molenheide, Beleef een indoor superdag!
Park Molenheide, Beleef een indoor superdag!
Park Molenheide, Beleef een indoor superdag!
 

Park Molenheide, Beleef een indoor superdag!


Weer of geen weer: drie indoor top-attracties van Park Molenheide staan garant voor een hele dag plezier!

In de indoor minigolf ‘De Mijn’ daag je je vrienden uit om met zo weinig mogelijk slagen de 18 holes, die volledig zijn ingekleed als een ondergrondse mijn met diamanten, goudblokken en dinosaurussen, te passeren.

Het zwemparadijs ‘Aquapolis’ bestaat uit vier zwembaden. Kleuters ploeteren in laag water tussen waterspuitende kabouters. Waaghalzen teisteren de vier superglijbanen en sportievelingen trekken baantjes in het sportbad.

Het speelparadijs ‘Kids Valley’ is een torenhoge droomwereld voor kinderen met klimtorens, glijbanen, het Piratenhuis, het Spookhuis, het
go-cartscircuit, de shooting arena met flitsende schuimballen en meer. De allerkleinsten vinden er aangepaste speeltuigen in een immense zandbak met wit zand, zowel binnen als buiten!

Natuurlijk zijn er mogelijkheden te over om heerlijk te eten en te drinken... of een wandeling tussen herten en everzwijnen te maken in het Wild- en Wandelpark. Je kan er zelfs bosklassen organiseren.

Tarieven

Voor meer informatie aangaande de mogelijkheden en onze speciale educatieve pakketten en tarieven bezoek onze website (klik op de onderstaande button).

Openingstijden

Voor meer informatie aangaande de mogelijkheden en openingstijden, bezoek onze website (klik op de onderstaande button).

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Molenheidestraat 31
B-3530 Houthalen-Helchteren
Limburg (BE), Belgiƫ
Telefoonnummer
+32 (011) 52 10 48
E-mail
Website
www.saraland.be
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+