Nieuwsbrief week 11 (2017) 14 maart 2017 | week 11
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie
Schoolreistips voor en door organisatoren in het primair onderwijs

De schoolreis is voor leerlingen iets waar ze altijd naar uitkijken. Het is het hoogtepunt van het schooljaar. Maar waar gaan we naartoe? Er zijn zoveel leuke en interessante bestemmingen. Wat is het doel van de uitstap? Wie maakt de keuze? Wat is het budget? Hoe kun je het beste ouders werven als begeleider? Waar moet rekening mee gehouden worden?

Veel vragen... Op schoolreis.nl vind je een compleet overzicht met tips (voor en door organisatoren) om te kiezen voor een uitstap die bij je schoolgroep past. Klik hier voor de uitgebreide online checklist.

Tip 1: Maak voordat je de uitstap gaat plannen een gratis oriëntatiebezoek. Kies je gratis tickets.
Tip 2: Alles begint met een goede, actieve en enthousiaste commissie die goed alles van tevoren overziet en kan helpen.
Tip 3: Online actie! Deel je schoolreisfoto en maak ook dit seizoen kans op een geweldige prijs! 

 
#Schoolreis #Duinrell

Stap met de klas door de poorten van Duinrell en ga mee op avontuur. Start in het nostalgische Wonderland met attracties voor de allerkleinsten, suis in noodvaart naar beneden vanaf het hoogste plekje van Zuid-Holland over de Rodelbaan, vlieg mee in de spannende Dragonfly en voel de spetters van de Splash! De speeltuinen, de attracties, de shows… een schoolreisje op Duinrell vergeten de kinderen nooit meer!

Vroegboekkorting: vanaf € 10,85 p.p.
Reserveer vóór 1 mei 2017 uw schoolreis en profiteer van ons scherpe vroegboektarief van
€ 10,85 p.p. Voeg ook een lekkere Schoolreislunch en twee uur Tikibad toe. Per zes leerlingen heeft één begeleider gratis toegang en ook het parkeren van de bus is gratis.

Meer informatie en reserveren: duinrell.nl

 
Profiteer tot 1 april van de vroegboekdeals bij Attractiepark Toverland!

Een schoolreis naar Attractiepark Toverland betekent een dag vol magie en avontuur met meer dan 30 attracties en shows voor alle leeftijden. Ga met de hele klas op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, laat de kinderen hun eigen magische krachten ontdekken in het Toverhuis of waag samen een ritje in Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux!

Let op: Boek en betaal nog vóór 1 april en profiteer van de aantrekkelijke vroegboekdeals. Zo bezoekt u Toverland al vanaf € 12,50 per persoon!

Meer info en reserveren: toverland.com

 
advertentie
Like, tweet of volg Schoolreis.nl

Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, sinds 1992 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.
Uitschrijven voor de nieuwsbrief Nieuwsbrief archief
##w3s_OptOut##