Schoolreis naar Oyfo Techniekmuseum

Terug naar overzicht
Oyfo Techniekmuseum, Één hart voor kunst en techniek.
Oyfo
Oyfo
Oyfo
 

Oyfo Kunst & Techniek, één hart voor kunst en techniek


Oyfo is de samensmelting van Techniekmuseum HEIM, CREA en Muziekschool Hengelo: één hart voor kunst en techniek.

Oyfo in Hengelo verzorgt educatie voor het basis- en voortgezet onderwijs en schoolreisjes. Oyfo is een leuke en inspirerende ontmoetingsplek waar voor alle leeftijden iets te doen is op het gebied van techniek, kunst, muziek, dans of theater. In ons techniekmuseum kun je onze prachtige collectie bekijken, zelf machines in beweging zetten en coole games spelen.

Schoolreisjes
Kiest u zelf: een ochtend- of een middagprogramma, met of zonder lunch. Wij stellen graag een gevarieerd programma voor u samen, waarbij we verschillende activiteiten combineren. Geschikt voor leerlingen van groep 1 t/m 8.

Educatieve programma’s Basisonderwijs
Voor alle groepen van het basisonderwijs hebben we educatieve programma’s ontwikkeld. Een educatief programma is afwisselend, leuk, leerzaam, prikkelend en inspirerend. Uw leerlingen steken er veel van op en zullen ongetwijfeld enthousiast en vol verhalen zijn na een bezoekje aan ons. Vanuit onze unieke combinatie van kunst, techniek en erfgoed kunnen we uw leerlingen een aantal nieuwe lessen en workshops bieden.

Oriënterend of verdiepend
Onze educatieve programma’s zijn onderverdeeld in oriënterende of verdiepende lessen en workshops. De verdiepende programma’s worden begeleid door een bevoegd docent en de duur is veelal iets langer. Alle programma’s zijn afgestemd kerndoelen, en bij de verdiepende programma’s zijn voorbereidende- en verwerkingslessen ontwikkeld, zodat u deze daadwerkelijk lesstofvervangend kunt inzetten.

Educatie op maat
Bent u op school bezig met een project? Of heeft u een leuk idee? Wij bekijken graag hoe we kunnen aansluiten bij uw les.

Kosten
De kosten hangen af van welk pakket op maat in onderling overleg wordt samengesteld en van de duur van de activiteit.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer
+31 (074) 243 00 54
E-mail
Website
www.oyfo.nl
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+