Schoolreis naar Piratenland

Terug naar overzicht
Piratenland, Kapitein Blauwbaard en zijn piraten zijn aangespoeld op Piratenland waar zij spannende en onvergetelijke avonturen beleven en jij en je vriendjes mogen dit meebeleven!
Piratenland
Piratenland
Piratenland
 

Piratenland, kapitein Blauwbaard en zijn piraten zijn aangespoeld op Piratenland waar zij spannende en onvergetelijke avonturen beleven en jij en je vriendjes mogen dit meebeleven!
 

Ben je tussen de 3 en 12 jaar en op zoek naar steeds weer nieuwe uitdagingen? Ga dan de uitdaging aan en glij, klim, duik, spring en rij je weg door het Piratenland!
Klim door het piratenschip heen, daal af vande 8 meter hoge glijbaan, neem een duik in de ballenbak, spring op de springkussen en rij met de scooters op een echte piratenracebaan!

Je hoeft je begeleiders niet te zoeken, want die drinken een heerlijk kopje kof e op het terras vanwaar zij een goed zicht hebben op het hele piraten land waar jij samen met je vrienden spannende avonturen beleefd!

Je schoolreis zal onvergetelijk worden in Piratenland!
Je kan onbeperkt spelen op het eiland en daarna kan je gezellig met al je vriendjes aanschuiven aan een gedekte tafel waar je kan genieten van goudgele frietjes met
kroket, frikandel, kaassouf é of vissticks en voor de dorst staat er onbeperkt ranja voor je klaar. Bij vertrek nog een lekker waterijsje.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Kleine Schelluinsekade 3
4204 TZ Gorinchem
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0183) 62 50 65
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+