Schoolreis naar De Schatberg

Terug naar overzicht
De Schatberg, Gezellig met de klas óf zelfs met de hele school op stap!
De Schatberg
De Schatberg
De Schatberg
 

Voor de leukste schoolreisjes kom je natuurlijk naar De Schatberg in Sevenum


Lekker een dagje met de klas of zelfs met de hele school erop uit in Limburg!

De kinderen de kans bieden om spelenderwijs te leren en lekker te genieten met vriendjes en vriendinnetjes. Wat voor de kinderen een onbezorgde dag is, is voor u een dag vol zorgen en ‘koppen tellen’. Laat uw zorgen uit handen nemen door de medewerkers van De Schatberg zodat u zelf ook mee kunt genieten van het plezier van de kinderen!
Op De Schatberg zijn tal van activiteiten te organiseren die de kinderen een super dag bezorgen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze waterskibaan? Alle kinderen kunnen onder leiding van professionele baandraaiers een rondje proberen te maken op waterski’s.
Of toch liever de hoogte opzoeken? Probeer je staande te houden op de touwbrug en slinger met lianen door de lucht: in Klimpark KlimKong kun je op diverse niveau’s klimmen.
Ons Sport- en Speelpark staat garant voor urenlang plezier op onze multi-functionele velden. Van sporten tot spelletjes: alles is hier mogelijk!

Afkoelen kan natuurlijk ook in het overdekte zwembad en met mooi weer in het buitenbad. Onze sportvelden en ons natuurbad zijn geschikt voor vele leuke (sportieve) activiteiten zoals beachvolleybal of voetbal. Daarnaast is de bosrijke omgeving van De Schatberg een leuke plek voor speur- en speltochten. Maar ook voor andere activiteiten kunt u bij De Schatberg terecht zoals bowlen, darten, handboogschieten en luchtbuksschieten.

Het schoolreisje kan geheel naar wens en budget aangepast worden. Activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden en de dag kan opgevuld of afgesloten worden met een hapje en een drankje in ons restaurant. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoolreis? Neem dan vrijblijvend contact op met onze receptie. Wij staan u graag te woord om de kinderen een onvergetelijke dag te bieden.

De Schatberg is het hele jaar door dagelijks geopend.
Kijk voor actuele openingstijden en meer informatie op onze website (klik onderstaande button)  of neem telefonisch contact met ons op.

Tarieven

Het schoolreisje kan geheel voor u op maat gemaakt worden en aangepast worden naar uw wensen en budget. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoolreis? Raadpleeg onze website.

Openingstijden

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (077) 467 77 77
E-mail
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+