Schoolreis Stad Unique & Sport Unique

Terug naar overzicht
Stad Unique & Sport Unique, De leukste uitjes in jouw stad!
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
 

Stad Unique & Sport Unique, de leukste uitjes in jouw stad!


Misschien wel het goedkoopste uitje van Nederland!
Samen met je klas een moord oplossen? Of op zoek naar de leukste plekjes van een stad? Of al puzzelend een levend Sudoku oplossen? De Whatsapp programma’s van Stad Unique speel je in kleine groepjes. Je wordt middels WhatsApp berichten op je eigen telefoon aangestuurd door een instructeur van Stad Unique.
De WhatsApp Moord Tocht, WhatsApp Experience of WhatsApp Sudoku kunnen gespeeld worden in alle grote steden van Nederland. Gedurende 3 uur zoek je zelf je weg door een stad waarbij de opdrachten van de instructeur je binnen een bepaald gebied de weg wijzen.
Omdat we niet fysiek ter plaatse zijn kunnen we de kosten van deze programma’s zo laag houden dat dit misschien wel de goedkoopste uitjes van Nederland zijn!

Tarieven:
Je boekt al een Whatsapp spel vanaf €7,25 per leerling. Dit is inclusief een kaart van de stad of dierentuin en de speluitleg op papier.  Exclusief eenmalige reserveringskosten à €15,00.

Spelduur: 3 uur

Een Escaperoom op locatie: De Escapebox van Stad Unique!
Samen met de rest van je team wordt je vastgeketend aan een zware rode kist. Aan jullie de taak om zo snel mogelijk los te komen. Hoe je dat doet? In ieder geval is het zaak om de kist zo snel mogelijk open te krijgen....
Als jullie de kist open hebben wordt er een beroep gedaan op jullie behendigheid, creativiteit en jullie puzzelvaardigheden. Werk samen met je team om binnen een uur los te komen. Dit doe je door puzzels op te lossen, sleutels te zoeken, codes te ontcijferen en doosjes te openen.

Durf jij het aan?

Tarieven:
Je boekt al een Escapebox vanaf €27,20 per leerling. Dit is inclusief twee consumpties per persoon en de huur van de locatie.  Exclusief reserveringskosten à €15,00.
Spelduur: 1,5 uur

Voor meer informatie over onze programma’s, klik op de websitebutton op deze pagina.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Secretarislaan 24
3971 CM Driebergen-Rijsenburg
Utrecht, Nederland
Telefoonnummer
+31 (08) 54 87 99 20
E-mail
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+