Schoolreis naar TBO-Texel

Terug naar overzicht
TBO-Texel, Schoolreisjes naar Texel.
TBO-Texel, Schoolreisjes naar Texel.
 

TBO-Texel, Voor schoolkampen en schoolreisjes is Texel de ideale bestemming

Schoolreisje naar Texel

Voor schoolkampen en schoolreisjes van basisscholen, maar ook voor werkweken van het voortgezet onderwijs is Texel de ideale bestemming. Het is voor de kinderen (en voor de begeleiders) altijd extra speciaal om naar een eiland te gaan! Maar Texel biedt ook veel ‘inhoud’, o.a. door de unieke natuur en geschiedenis, en mogelijkheden die u nergens anders heeft. U kunt kiezen uit een groot aantal kant-en-klare educatieve programma’s en leuke attracties.

Gegarandeerd succes

Een schoolreis of werkweek naar Texel is daarom altijd een succes. Want zowel op het gebied van accommodaties als activiteiten, maar zeker ook qua vervoer kan er van alles. Voor de diverse groepsaccommodaties en activiteiten kunt u terecht op de site van het VVV-Texel, voor het vervoer kunt u uiteraard een beroep doen op TBO-Texel. En niet alleen op het eiland, maar al vanaf uw eigen school!

Vervoersvoordelen

Als Texels bedrijf kunnen wij u namelijk diverse vervoersvoordelen bieden. Zo hoeft de bus tijdens uw verblijf bijvoorbeeld niet te wachten tot de vertrekdatum, hetgeen u aanzienlijk in de kosten kan schelen. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van de voordeelregeling van TESO-bootdienst, en ook dat ziet u terug in uw prijs!

Veilig en comfortabel

Uiteraard stelt u hoge kwaliteits- en veiligheidseisen aan het vervoer. Dat doen wij ook. TBO-Texel beschikt al een aantal jaren -als enige busonderneming op het eiland- over het SKTB-Keurmerk. Dit keurmerk wordt slechts verleend aan touringcarbedrijven die zorgen voor o.a. kwalitatief goed materiaal, opgeleide chauffeurs en goed ondernemerschap. Meer informatie over het Keurmerk kunt u lezen in de Keurmerkfolder.

Tarieven

Voor meer informatie over het vervoer door TBO-Texel of een vrijblijvende prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer.

Openingstijden

Voor meer informatie over schoolreisjes op Texel kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Spinbaan 13
1791 MC Den Burg (Texel)
Waddeneilanden, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0222) 31 20 00
E-mail
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+