Schoolreis naar 25° Graden Noord

Terug naar overzicht
25° Graden Noord, Groeps- en outdooraccommodatie: survivalbaan, klimwand en 2 ha avontuur.
 

25° Graden Noord, groeps- en outdooraccommodatie: survivalbaan, klimwand en 2 ha avontuur


Opzoek naar een actief dagje uit met de klas of naar een actief schoolkamp van meerdere dagen? Wij beschikken over een groepsaccommodatie tot 44 personen met veel buitenruimte. Ook ontvangen we groepen voor een dag op ons mooie terrein waar we veel activiteiten voor grote en kleine groepen organiseren. U kunt denken aan survival, klimmen, boogschieten, kanoën, katapultschieten, teambuilding en nog veel meer!

We bieden een aantal schoolkamparrangementen aan en in overleg zorgen we ervoor dat we een passend programma samenstellen, waarin niet alleen de
leerlingen/studenten- groep maar ook de schoolleiding zich goed kan vinden. Het is zelfs mogelijk de maaltijden door ons te laten verzorgen.

Kijk voor het actuele aanbod van schoolkamparrangementen of de verschillende activiteiten die we aanbieden op onze website:
Klik boven- of onderstaande button of bel ons voor informatie en beschikbaarheid: 06 -30 57 47 14.

Schoolkamparrangementen vanaf 37,50 p.p. vanaf 25 personen ( excl. toeristenbelasting €1,15 p.p.p.n)  2 overnachtingen en activiteiten en maaltijden afhankelijk van het arrangement.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Zuideind 25
9525 TJ Drouwenerveen
Drenthe, Nederland
Telefoonnummer
+31 (06) 30 57 47 14
E-mail
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+