Schoolreis naar A’DAM LOOKOUT

Terug naar overzicht
A’DAM LOOKOUT, ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam.
 

A’DAM LOOKOUT, ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam
 

Het mooiste uitzicht over Amsterdam!
A’DAM LOOKOUT is een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de UNESCO werelderfgoedlijst.
De interactieve tentoonstelling over Amsterdam’s geschiedenis en cultuur geeft achtergrond informatie bij wat je allemaal ziet vanaf de A’DAM Toren.

Lespakket
Wil je je bezoek goed voorbereiden? Ga dan naar onze website en download het gratis lespakket. Het lespakket is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Plan nu je bezoek!
Vanaf 10 personen betaal je € 5,50 per persoon, incl. gratis digitale groepsfoto (max. 10 personen per foto, als de groep groter is worden er meerdere foto’s gemaakt).
Wil je na je bezoek aan LOOKOUT nog meer van Amsterdam zien? Dat kan. Wij bieden een combinatie ticket aan met een 1-uurs rondvaart. Prijs per persoon is € 13,-.
Reserveren is noodzakelijk via sales@adamlookout.com of 020-2420100.

LOOKOUT is de kroon op A’DAM Toren Amsterdam, het iconisch gebouw pal naast EYE Film Museum en recht tegenover het Centraal Station. Je komt er door achter het station de gratis pont richting Buiksloterweg te nemen, daarna is het een korte wandeling langs het IJ.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Overhoeksplein 5
1031 KS Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (020) 242 01 00
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+