Adverteren?

Adverteren?

Terug

Nationaal Schoolreis Magazine (1992) is in combinatie met schoolreis.nl (1996) hèt zoek- & vindmedium voor alle schoolreisorganisatoren en ICC'ers!

Voor gedetailleerde informatie over de commerciële mogelijkheden, zoals adverteren en sponsoring in het Nationaal Schoolreis Magazine, op internet via schoolreis.nl, de digitale nieuwsbrief en/of op het Nationaal Schoolreis Paviljoen (schoolreisbeurs) kun je terecht bij Publi House.

Contactpersonen:

Jeroen van der Aalst, Simon Claassen en Martijn Schaap wijzen alle schoolreisorganisaties- en bestemmingen graag de weg binnen het grootste schoolreis-ideeënrijk.

Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten
Lange Amerikaweg 66
7332 BR  Apeldoorn (NL)

Telefoon : +31 (0)55 549 00 10
Fax : +31 (0)55 549 00 15
E-mail : advertentie@schoolreis.nl
Internet : www.publihouse.nl

 

Wist je dat?

Het bereik van het Nationaal Schoolreis Magazine maar liefst 71.400 gebruikers bedraagt! Oplage van de voorjaarseditie 2017 is 17.000 (excl. extra oplages i.v.m. het Nationaal Schoolreis Paviljoen 2017) exemplaren. Meeleesfactor is 4,2
 

'Bijna alle basisscholen (93%) gaan in de toekomst even vaak als nu op schoolreis. Het Nationaal Schoolreis Magazine wordt door scholen als zeer belangrijke informatiebron aangemerkt!'

NRIT Media (Kennis voor professions in leisure, toerisme en hospitality)


schoolreis.nl (denktank/panel)
Via het zakelijke schoolreispanel op LinkedIn wil het Nationaal Schoolreis Magazine schoolreisbestemmingen & -organisaties en de voor hen relevante partijen inspireren. Deze zakelijke groep is dus in principe niet voor schoolreisorganisatoren. Je bent van harte welkom als je schoolgroepen tot een belangrijke doelgroep rekent.

 

Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+