Schoolreis naar Aloha Surfschool

Terug naar overzicht
Aloha Surfschool, Surfen - skaten - powerkiten - volleyballen & meer!
Aloha Surfschool
Aloha Surfschool
Aloha Surfschool
 

Aloha Surfschool, surfen - skaten - powerkiten - volleyballen & meer!


Kom surfen bij Aloha! Dé beste plek voor surfles en golfsurfen in Nederland. Ons surfpaviljoen ligt op de bekendste surfspot van Nederland aan het Scheveningen Noorderstrand en is het hele jaar open. In de zomer zit je met een lekker drankje op ons terras en in de winter knus bij de open haard. In ons nieuwe paviljoen met intieme sfeer kunnen wij alle faciliteiten bieden voor de surfer, zoals een lekkere warme douche, kluisjes en de beste surfgear.

We zijn 7 dagen per week open. Wij zijn een surfspeciaalzaak met alle belangrijke surfmerken en de nieuwste (duurzame) surfmode. Leren golfsurfen in Scheveningen doe je bij Aloha Surfschool. Onze locatie biedt de kortste afstand tot de break, dus je bent zo op je plank en in de golven. De lesgroepen zijn klein zodat we veel persoonlijke aandacht aan je kunnen geven tijdens de surfles, workshops, surfcamps voor kids en allerlei andere beachsporten. Met onze enthousiaste en ervaren surfinstructeurs ervaar je de kick van de eerste keer staan en het pakken van die perfecte golf.

Na een goeie surfsessie moet je even bijkomen in de zon met een kopje koffie en lekkernijen uit de Aloha kitchen…lekker toch?!  Wij hebben heerlijke biologische puro koffie, homemade granola met yoghurt en vers fruit als ontbijt. Voor lunch en avondeten hebben we heel veel lekkers, zoals onze super toasty’s, AlohaBurgers en groene salades. Dit is het perfecte power food “voor” of juist “na” het surfen. CU soon @ Aloha….and be stoked!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Strand Noord 2 B
2586 ZZ Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (070) 322 71 71
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+