Bioscoopfilm 'Mees Kees op Kamp'

Bioscoopfilm 'Mees Kees op Kamp'

Terug naar overzicht

Hilversum, 11 december 2013

Mees Kees op Kamp is de opvolger van de succesvolste film van 2012: Mees Kees. In Mees Kees op Kamp, gebaseerd op het succesvolle boek van Mirjam Oldenhave, volgen we Mees Kees, Tobias en Sep tijdens het kamp met de hele klas. Wanneer de strenge directrice Dreus onverwachts het kamp moet verlaten, krijgt Mees Kees de taak om alles in goede banen te leiden. Maar of dat helemaal goed gaat… We zien onder anderen Sanne Wallis de Vries terug in de grappige rol van directrice Dreus en Willem Voogd als Mees Kees.

Wanneer directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) op de eerste dag van het schoolkamp door haar rug gaat, krijgt Mees Kees (Willem Voogd) de taak om de rest van het kamp in goede banen te leiden. Met behulp van eigenaar Koos (Martijn Fischer) proberen Tobias (Felix Osinga), Sep (Brent Thomassen) en de kinderen Mees Kees zoveel mogelijk te helpen. De planning en veiligheid zijn het aller-, aller-, allerbelangrijkste! Dit gaat natuurlijk niet altijd even goed, maar spannend en leuk is een kamp met Mees Kees natuurlijk wel! Mees Kees op Kamp is een heerlijk avontuur voor de hele familie en/of schoolklas waarin vriendschap en plezier vooraan staat.

www.meeskeesdefilm.nl draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen.

Win een ‘Mees Kees op Kamp’ pakket
Wil je kans maken op één van de geweldige prijspakketten* van de bioscoopfilm ‘Mees Kees op Kamp’? Post dan je schoolreisfoto en/of ervaring op www.facebook.com/schoolreis, tweet via @schoolreis je leukste schoolreiservaring of deel via www.schoolreis.nl je schoolreisquote met collega-organisatoren. De leukste inzendingen maken kans op één van de drie ‘Mees Kees op Kamp’ pakketten of een andere schoolreisprijs.

* Twee bioscoop-vrijkaarten, filmeditie Mees Kees, filmeditie Mees Kees op Kamp, dvd Mees Kees, stickervel + liniaal Mees Kees.
 

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet https://schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+