Deel je ervaring en maak kans op een schoolreisprijs!

Deel je ervaring en maak kans op een schoolreisprijs!

Terug naar overzicht

Apeldoorm, 14 januari 2014

Scholen & Ervaringen

Op dit #schoolreis platform vind je talrijke schoolreis beoordelingen voor en door collega organisatoren, begeleiders en schoolreizigers zelf. Uit ervaring weet je welke bestemmingen je goed bevallen. Wanneer je hier je beoordeling en ervaring deelt (of via de gedrukte servicebrief bij het Nationaal Schoolreis Magazine) kun je je stem laten gelden bij het bepalen van de ‘Schoolreisbestemming van het Jaar’. Bovendien help je hiermee ook collega organisatoren en maak je kans op een geweldigige schoolreisprijs!

Deel je ervaringen en herinneringen met andere schoolreisorganisatoren!
Deel hier je schoolreiservaring met collega-organisatoren. Post je foto en/of ervaring op www.facebook.com/schoolreiswijzer.

Of nog leuker mail ons je schoolreisbeleving in de vorm van een korte reportage voorzien van een leuke foto. In rubriek ‘Mijn schoolreis…’ gaan Yvo Hofstede van de Mariaschool Wateringen, schoolreis redactrice Tonny (E.) Pool en Brian Berghuis (de oprichter van schoolreis.nl) in de voorjaarseditie 2014 van start. Schoolreisreportages kunnen naar redactie@schoolreis.nl worden gemaild.

De kinderen van groep 4-5 van BS De Wegwijzer en Sem, Angelina en Victor van Kindcentrum Lea Dasberg uit Zutphen mailden eerder een verslag van hun schoolreis naar de Koningin Juliana Toren. Ook Julie, Ibtissam en Sirac deelden hun schoolreiservaring @Drievliet.

Schoolreisprijzen

De leukste inzendingen maken kans op een leuke schoolreisprijs! Denk aan een bezoek met je hele schoolgroep aan Familiepretpark Koningin Juliana Toren, een educatief bezoek van de Beestenbus van Ouwehands Dierenpark op je schoolplein of één van de geweldige prijspakketten van de bioscoopfilm ‘Mees Kees op Kamp', de opvolger van het succesvolle ‘Mees Kees’.

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+