Een schoolreisverslag van Yvo naar Linnaeushof

Een schoolreisverslag van Yvo naar Linnaeushof

Terug naar overzicht

Wateringen, 16 januari 2014

We gingen met groep 4. Toen was ik 8 jaar. Onze ouders gingen zwaaien. Ik zat naast mijn vriendje Tobias. Het eerst gingen we naar de verzamelplek van de groepen 3 en 4. We mochten zelf over het park rennen en spelen. Bij de Linnaeushof vond ik het karten het leukst.

Lekker hard rijden. Daar moet je wel (apart) voor betalen. Dat heb ik twee keer gedaan. Ik ben drie keer naar de Linnaeushof geweest. (Twee keer met school en een keer met mijn familie en gezin). Ook vond ik het waterfietsen leuk. De kabelbaan is leuk en voor peuters en kleintjes is er zelfs een eigen speelplaats! Er is ook een treintje. Top vond ik het en er is ook een grote glijbaan!

We gingen naar de verzamelplaats om te eten en te drinken. Boterhammen. Die moesten we natuurlijk wel zelf meenemen. Met de familie hebben we lekkere ijsjes gekocht. Het is heel leuk om daar een keertje naar toe te gaan. Voor eten hebben ze een restaurant. Daar hebben ze lekkere broodjes.

"Ik vond het een gave dag!"


Voor slecht weer hebben ze een binnenspeelplaats. Daar kan je ook spelen. Ze hebben ook een grote glijbaan. Die vond ik gaaf. Genoeg te doen dus. Toen het laat was gingen we weer naar huis. Toen we weer bij school aankwamen met de bus deden we net alsof we niet in de bus waren. Daarom bukten we zo diep mogelijk.

Yvo Hofstede (Mariaschool Wateringen)

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+