Het Berenbos van Alertis krijgt opknapbeurt

Het Berenbos van Alertis krijgt opknapbeurt

Terug naar overzicht


Rhenen, 6 november 2013

Na twintig jaar intensief gebruik was het bos nodig toe aan een opknapbeurt. sinds oktober is de renovatie van Het Berenbos van start gegaan. Vanwege de ingrijpende werkzaamheden is Het Berenbos afgesloten. In het voorjaar van 2014 is de renovatie gereed.

Alertis, stichting voor beer- en natuurbescherming, stelt zich ten doel een wereld na te streven, waarin levensvatbare populaties wilde dieren - en beren in het bijzonder - in hun natuurlijke omgeving naast mensen kunnen bestaan zonder dat zij worden bedreigd, mishandeld of misbruikt.  Een van de bekendste projecten van Alertis is Het Berenbos in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Alertis werkt verder aan projecten in landen als Bulgarije, Russische Verre Oosten, Slowakije, Kroatië, Georgië en India.

Sinds 1994 zet ook het Nationaal Schoolreis Magazine zich in voor Het Berenbos door Alertis te steunen. Het Nationaal Schoolreis Magazine is al jaren 'eigenaar' van kavel nr. 0010 van Het Berenbos.

Alles over Het Berenbos en Alertis vind je op www.berenbosavontuur.nl en/of www.alertis.nl

Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+