Julianatoren in een nieuw jasje!

Julianatoren in een nieuw jasje!

Terug naar overzicht

Apeldoorn, 18 februari 2014

Dat de Julianatoren aan het vernieuwen is, is al wel overduidelijk wanneer je bij het pretpark aan komt. Behalve het park zelf nam de Julianatoren ook haar beeldmerk flink onder handen met als resultaat een fraai nieuw logo.

Dankzij de bezoekers
Met alle vernieuwingen in en rondom het park besloot de directie dat het beeldmerk en de lange naam mee moesten veranderen. De naam ‘Familiepretpark Koningin Juliana Toren’ waarmee het pretpark al jaren mee naar buiten komt werd in de volksmond al veelal afgekort. De meeste bezoekers spreken al over het Muizenpark of de Julianatoren. Ondanks dat een nieuwe naam uiteraard heel wat voeten in aarde heeft, werd de beslissing snel genomen. Het Apeldoornse pretpark zal voortuin naar buiten treden als de ‘Julianatoren’. En ook het logo is totaal vernieuwd. Jul de Muis, mascotte van het pretpark, staat vol trots in cartoon stijl afgebeeld boven het nieuwe naamgebruik in een modern lettertype. In combinatie met de frisse kleuren ziet het logo er fantastisch uit!

"Vernieuwing is het magische woord bij de Julianatoren voor het aankomend schoolreisseizoen. Ontzettend veel staat er te gebeuren."


Aldus Boy Breuker, de woordvoerder van het pretpark. Wat er exact gaat gebeuren, wordt nog niet verteld. Maar dat het groots wordt, blijkt wel uit alles wat er gebeurd op en rondom de Julianatoren.

Informatie over Julianatoren
De Julianatoren in Apeldoorn (zie pagina 30 & 31 van het Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2014) is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar.

Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+