Kies voor een budgetbus en bespaar flink!

Kies voor een budgetbus en bespaar flink!

Terug naar overzicht

Vianen, 9 januari 2014

Wist je dat je veel geld kunt besparen op het toch al krappe budget voor buitenschoolse activiteiten?


Aldus Johan Pouw van keurmerk touringcarbedrijf Pouw Vervoer uit Vianen. “Door het diverse wagenpark van Pouw Vervoer hebben we voor elke groep de juiste bus, ook voor scholen met een krap budget”. Hiermee doelt Johan op de zogenaamde lijn-tourbussen die naast de gebruikelijke touringcars op het terrein staan. Het uiterlijk van deze bussen zit tussen een touringcar en lijnbus in. “Deze bussen gebruiken we om het openbaar vervoer in de regio Utrecht te ondersteunen in de spits, maar ze zijn ook prima geschikt voor schoolvervoer.”

De budgetbussen hebben niet de faciliteiten van een touringcar zoals een mediaspeler of toilet, maar beschikken natuurlijk wel over gordels. Dat maakt deze bussen voordelig, veilig en geschikt voor schoolvervoer over kortere afstand.

Pouw Vervoer staat op pagina 88 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2014). Klik hier voor meer online informatie.

Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+