Met deze tips ga je met een gerust hart op schoolreis

Met deze tips ga je met een gerust hart op schoolreis

Terug naar overzicht

Alphen aan den Rijn, 24 april 2018

Wil je zoveel mogelijk ontspannen op pad met de leerlingen? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Wij helpen je hiermee met beproefde schoolreistips van ervaren organisatoren. Bij de voorbereiding van de uitstap dienen de volgende vragen zich aan. Wat is het doel van de schoolreis? Waar gaan we heen en wanneer en hoe doen we dat? Welke voorzorgmaatregelen treffen we in verband met de veiligheid? En zo zijn er nog veel meer vragen. Neem daarom onze schoolreistips (www.schoolreis.nl/tips) goed door en bekijk of ze van toepassing zijn op jouw schoolreis. Zo kun je met een gerust hart verantwoord op pad.

Alle tips komen in nauwe samenwerking met ons landelijke schoolreispanel, schoolreisorganisaties & -locaties (zoals hieronder met Vogelpark Avifauna) en touringcarbedrijven tot stand.

© Fotocredit en instructievideo: Vogelpark Avifauna (Alphen aan den Rijn). Kijk voor meer informatie op pagina 97 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2018). Online www.schoolreis.nl/avifauna.

 

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten