Schoolreisje

Schoolreisje

Terug naar overzicht

Welkom in het ideeënrijk voor schoolreisjes!


Welkom in dit inspirerende land van veelzijdige schoolreisjes: pret en park, grote en kleine avonturen, al of niet educatief, vol belevingen en altijd leuk. Het schoolreisideeënrijk heeft het allemaal. En als je advies nodig hebt over wat het best bij je schoolgroep past, dan wijst dit ideeënrijk je graag de weg. 'Klik' gewoon het soort uitstap en eventueel hoever je maximaal (in veel gevallen met de touringcar) wilt reizen vervolgens krijg je een waslijst aan inspirerende ideeën.

Omdat wij, samen met jouw, het mooiste en meest complete schoolreisplatform willen maken, gaan wij uit van dit ‘ideeënrijk’. Schoolreis.nl is compleet vernieuwd en is nu nog meer je ideale online partner die je leidt en begeleidt vanaf het moment dat je de ideale bestemming wil vinden voor je groep tot en met alle stappen die je daarvoor moet zetten. Dat komt omdat we veel meer bieden dan de bekende informatieve en passieve zoekmachines. Ons platform helpt je vooral actief!

Neem daarom rustig een kijkje op onze compleet vernieuwde site. Je vindt hier alles wat je nodig hebt, zoals achtergrondinformatie, ervaringsverhalen en belevingen. Om de informatie goed op je wensen bij de organisatie van je schoolreis af te stemmen, hebben talrijke begeleiders en collega-organisatoren ons geholpen dit online ‘ideeënrijk’ te maken.

Dat maakt schoolreis.nl, overigens nog meer in combinatie met het Nationaal Schoolreis Magazine en de digitale nieuwsbrief, de entree tot een geweldig ideeënrijk.

Veel plezier en ik lees graag jullie #schoolreis belevingen en ervaringen terug op ons platform.

Brian Berghuis (brian@schoolreis.nl),
mede namens het complete Schoolreis Team

Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+