Slagharen viert jubileum met o.a. nieuw entertainment

Slagharen viert jubileum met o.a. nieuw entertainment

Terug naar overzicht

Slagharen, 3 april 2018

Afgelopen maart opende schoolreisbestemming Attractie- & Vakantiepark Slagharen de poorten voor een feestelijk jubileumseizoen. Afgelopen wintermaanden is er hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe entree, waardoor (schoolreis)gasten zich nog voordat ze het attractiepark betreden in het Wilde Westen wanen.

55-jarig jubileum
Komend seizoen wordt een extra feestelijk jaar, want wie jarig is viert feest. En Attractie- & Vakantiepark Slagharen bestaat in 2018 maar liefst 55 jaar! Reden genoeg voor een feestelijk seizoen. Maar dit is niet het enige wat er komend jaar gaat gebeuren, zo draait in El Teatro de 4D-film Looney Tunes, worden de gasten via een nieuwe entree ontvangen en biedt het park nieuw entertainment.

Entree
De entree is vernieuwd. De kassa’s bevinden zich in het eerste gebouw en er is een brede doorgang voor schoolreis- en overigens ook schoolkampgasten die natuurlijk al een toegangsbewijs hebben, zij kunnen in één keer doorlopen naar de toegangscontrole. Mascottes Randy & Rosie kunnen de schoolreizigers welkom heten vanaf het balkon.

Entertainment
Dit jubileumseizoen is het entertainmentaanbod compleet vernieuwd. Randy & Rosie krijgen hun eigen parkshow in de Music Hall en in het American Circus Theater wordt door binnen- en buitenlandse artiesten een nieuwe show vol met spanning, humor, illusionisme en acrobatiek opgevoerd.

Kijk op www.schoolreis.nl/slagharen of op pagina 145 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2018) voor meer informatie over Slagharen.

 

Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten