Succesvolle all-in formule nu ook in Speelstad Oranje

Succesvolle all-in formule nu ook in Speelstad Oranje

Terug naar overzicht

Oranje, 4 maart 2014

Speelstad Oranje maakt het ook voor schoolreizigers nog aantrekkelijker om een dagje onbezorgd uit te gaan. Vanaf 14 februari 2014 heeft Hennie van der Most zijn succesvolle all inclusive formule ook voor Speelstad Oranje geïntroduceerd. Nadat Van der Most met zijn all-in succesformule bedrijven als Wunderland Kalkar en in het verleden Preston Palace heeft groot gemaakt, is het nu de beurt aan Speelstad Oranje om hiermee het meest aantrekkelijke uitje van de regio te worden.

All inclusive betekent, naast toegang en gratis parkeren, ook onbeperkt eten en drinken voor alle bezoekers. Bij de prijs inbegrepen: frites, snacks, softijs, frisdrank, koffie, thee en tal van andere dingen. Tevens zijn er voor de liefhebbers broodjes, zodat ook een broodje kroket of frikandel tot de mogelijkheden behoort.

Speelstad Oranje is een speelparadijs voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 12 jaar en staat bekend als een leuk dagje uit voor mega toffe schoolreisjes. Doordat Speelstad Oranje sinds 1985 continu in ontwikkeling is, weten gasten Speelstad Oranje ondertussen ook te vinden voor een leuk schoolreisje. Onderscheidend voor Speelstad Oranje is dat het hele pretpark overdekt is, dus ook bij slecht weer staat Speelstad Oranje garant voor een geweldig dagje uit voor ieder kind. Voor de begeleiders wordt ook gezorgd. Daarom is er op diverse plaatsen gratis WiFi aanwezig.

Speelstad Oranje staat op pagina 54 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2014). Klik hier voor meer online informatie.

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet https://schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+