Schoolreis naar BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten

Terug naar overzicht
BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten, Een cultureel paleis in hartje Brussel
BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten
BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten
 

BOZAR, een cultureel paleis in hartje Brussel


Van de lagere school tot het hoger onderwijs, BOZAR laat je kiezen uit een rijkgevuld aanbod dat speciaal is ontwikkeld op maat van je leerlingen. ‘Life-long Learning’ en ‘Art, Take Part’ zijn de twee grote doelstellingen van 2017-2018. BOZAR wil zoveel mogelijk leerlingen en leerkrachten aanmoedigen om levenslang te leren door deel te nemen aan onze educatieve activiteiten, speciaal voor hen ontwikkeld.

Leerkrachten lager onderwijs kunnen dan weer terecht in het Paleis voor Schone Kunsten voor festivals, interactieve concerten, ontdekkingstochten door de expo’s, het kerstconcert, het internationaal muziekproject Cantania of de School Day van BOZAR. Tijdens het interactief concert Move! zingen en springen de kinderen op de symfonische klanken van het Belgian National Orchestra. Tijdens Balkan Bazaar leven ze zich uit in een opzwepend concert met een bonte bende muzikanten uit de Balkan, terwijl ze via het muzikaal parcours van het BIG BANG Festival proeven van ongewone muziekstijlen en genres.

Leerkrachten secundair, hoger en deeltijds kunstonderwijs kunnen de kritische kijk van de leerlingen verscherpen via rondleidingen door de tentoonstellingen, theaterstukken die ertoe doen, inleidingen op maat en interactieve concerten. In ‘Jazz voor jongeren: wie is Duke Ellington?’ nemen het Jazz at Lincoln Center Orchestra en de wereldberoemde jazztrompettist Wynton Marsalis jullie mee op een swingende reis door de Verenigde Staten. In de ervarings-expo over Hugo Claus maken je leerlingen niet alleen kennis met een van de grootsteschrijvers van België, maar krijgen ze een overzicht van de bewogen tweede helft van de twintigste eeuw.

Kort en bondig samengevat wordt het seizoen 17-18 van BOZAR: één groot feest.

Contacteer ons op +32 (0)25 078 336 of via groups@bozar.be voor meer informatie of reservaties. Ons team van specialisten helpt je graag bij het maken van een keuze.
Tips of suggesties? Laat het ons weten! Wij houden graag rekening met je verwachtingen.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten die speciaal voor het onderwijs zijn uitgewerkt? Abonneer je dan op onze driemaandelijkse nieuwsbrief via www.bozar.be/newsletter

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Ravensteinstraat 23
B-1000 Brussel
Brussel, Belgiƫ
Telefoonnummer
+32 (0)25 078 336
E-mail
Website
www.bozar.be
 
18.3°
vrijdag
17 augustus
- mm
WNW
2
22°
zaterdag
18 augustus
30%
ZW
4
24°
zondag
19 augustus
20%
ZW
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten