Schoolreis naar Attractiepark Duinen Zathe

Terug naar overzicht
Attractiepark Duinen Zathe, Een stoer Speelpark.
Attractiepark Duinen Zathe
Attractiepark Duinen Zathe
Attractiepark Duinen Zathe
Attractiepark Duinen Zathe
 

Attractiepark Duinen Zathe, uit je dak met je klas!


Als je op zoek bent naar een uniek schoolreisje dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kinderen raken niet uitgespeeld in ons attractiepark. Zo hebben we de sensationele ‘Hara Kiri’, de ‘Flying Swing’ een overdekte apenkooi en nog véél meer. Nieuw dit jaar: TRAPCIRCUIT VERKEERSPARK! Een schoolreisdag vol plezier, vermaak en vertier! Wie kent het niet van vroeger?

Ken je Verkeerspark Assen nog? Het park sloot een paar jaar geleden zijn deuren, maar gaat in 2017 weer open!
Attractiepark Duinen Zathe blaast het nieuw leven in. Daarmee komt het welbekende parcours met verkeersborden, rotondes en trapauto’s terug. In een modern jasje uiteraard. Invoegen, parkeren, voorrang verlenen, tanken en een bezoek brengen aan de garage. Leerlingen doen het straks allemaal in verkeerspark Duinen Zathe. Terwijl ze met hun trapauto rondrijden, krijgen ze instructies vanuit de verkeerstoren. Zo kunnen ze het parcours goed afleggen. En is er na afloop de mogelijkheid een mooi rijbewijs van agent Bromsnor te ontvangen.

Van rijden tot roetsjen
Het verkeerspark is leerzaam, maar bovenal heel leuk. Dit voorjaar gaat de nieuwe locatie bij attractiepark Duinen Zathe open. Supercool, want naast het parcours valt er nog veel meer te beleven. Roetsj in een bootje van de reusachtige waterglijbaan, spring zo hoog als je kunt op de trampolines en kijk vanuit de heli uit over het park. Het griezelige spookhuis, de achtbaan en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet missen. En wat dacht je van het grote piratenschip? Kom aan boord en voel je een echte piraat!

MMM, smikkelmenu!
Een schoolreisje is pas compleet met wat lekkers. Daarom hebben we bij Duinen Zathe smikkelmenu’s. Mmm! Je geniet ervan in het sfeervolle restaurant of buiten op het terras. Koffie, thee, cappuccino en ranja zijn gratis, waardoor je niet meer met kannen hoeft te slepen. Op en top genieten dus. Voor de leerlingen, maar ook zeker voor jou.

Reserveren?
Duinen Zathe ligt in het Friese Appelscha. Kom je met de auto of bus, dan kun je gratis parkeren. Reserveren? Ga dan naar www.duinenzathe.nl of bel ons via 0516-430395. Jij en je leerlingen zijn van harte welkom!

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Noorder Es 1
8426 GW Appelscha
Friesland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0516) 43 03 95
E-mail
 
 

Ervaringen & Beoordeling

3 bezoekers van Attractiepark Duinen Zathe beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

Wim Monnereauschool, Scheemda,
B. Vrieling
Beoordeling:

Ervaring

Opb. Basisschool Grau Tar, Nes,
H. v/d Berg
Beoordeling:
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+