Schoolreis naar Groepsverblijven Ameland (VVV Ameland)

Terug naar overzicht
Groepsverblijven Ameland (VVV Ameland), 60 groepsverblijven op het mooie waddeneiland.
Groepsverblijven Ameland (VVV Ameland)
Groepsverblijven Ameland (VVV Ameland)
Groepsverblijven Ameland (VVV Ameland)
 

Groepsverblijven Ameland (VVV Ameland), drie kwartier varen over de Waddenzee en je bent in een andere wereld... Ameland


Ameland waar van alles is te beleven!

Voor een schoolreis of werkweek ga je naar Ameland, want op Ameland kun je prima verblijven en heel veel leuke activiteiten ondernemen.

Wat kun je doen op Ameland
Je kan de vuurtoren beklimmen, het blote voeten pad lopen, garnalen vangen,  jutten langs het strand, musea of het Natuurcentrum  bezoeken. Het Natuurcentrum is heel bijzonder, want in zeven expositieruimtes leer je bijvoorbeeld van alles over de eilander natuur. Ook spectaculair zijn hier de landschapshows en het grote zee aquarium. En niet te vergeten het uitzichtpunt waar vanaf een dertig meter hoog punt uitgekeken kan worden over het eiland, de Waddenzee en Noordzee.

Op het Amelander strand worden diverse sport en spelactiviteiten georganiseerd waar je je als groep voor kunt aanmelden. Denk hierbij aan strandzeilen, golfsurfen, kajakken, boogschieten, enz. Andere leuke activiteiten zijn een boottocht naar de zeehonden, een tractortocht over het strand, een huifkartocht of een excursie. Vooral een Wad excursie is een unieke belevenis. Onder leiding van een gids maak je bij eb een wandeling over de Waddenzee en hij vertelt je van alles over eb en vloed en het leven op het Wad. Uniek op Ameland is ook de demonstratie van de Paardenreddingboot. Misschien heb je geluk en kun je de lancering van de paardenreddingboot in het echt meemaken. Lukt dat niet ga dan naar het Reddingsmuseum in Hollum. Hier kom je van alles te weten over de paardenreddingboot en de diverse reddingsacties.

Verblijf op Ameland
Ameland heeft vele groepsverblijven die uitgebreide voorzieningen bieden en diverse activiteiten aanbieden. Zo beschikken veel groepsverblijven over een sportveld, tafeltennistafels en gezellige zitruimte.

Voor meer informatie: www.vvvameland.nl of www.groepsverblijven-ameland.nl.

Tot ziens op Ameland!

Tarieven

Bezoek de website  en bekijk welke arrangement het beste bij uw groep past.

Openingstijden

Bezoek de website en bekijk welke accommodatie het beste bij uw groep past en beschikbaar is.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Bureweg 2
9163 KE Nes (Ameland)
Waddeneilanden, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0519) 54 65 46
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet https://schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+