Schoolreis naar Zwembad | Waterskibaan | Beachclub De IJzeren Man

Terug naar overzicht
Zwembad | Waterskibaan | Beachclub De IJzeren Man, Spetterende en actieve schoolreisjes:  De IJzeren Man, een unieke combinatie van zwemmen, recreƫren, natuur en watersport.
De Ijzere Man
De Ijzere Man
De Ijzere Man
De Ijzere Man
 

Zwembad | Waterskibaan| Beachclub De IJzeren Man


Kom naar Zwembad|Waterskibaan|Beachclub De IJzeren Man!
Gegarandeerd waterpret, meerdere binnen-en buitenbaden, omgeven door prachtige natuur en in de grote waterplas achter het zwembad ligt een uitdagende Waterskibaan. Daarnaast is er in de Beachclub de mogelijkheid voor een hapje en een drankje.

Zwembad Binnen en Buiten
Het golfslagbad is dagelijks heerlijk genieten in het warme water en de golven. Laat je mee voeren door de krachtige stroomversnelling. Glijden door de supersnelle 72-meter interactieve glijbaan of lekker bubbelen in het bubbelbad. In het 25-meter bad kun je heerlijk baantjes zwemmen of op diverse dagen genieten van de stormbaan of een loopmat.  Er zijn diverse peuterbaden met glijbanen en sproeiers. Buiten kun je je hart op halen en je uitleven in verschillende baden, op de familieglijbaan en in de springkuil. Nog meer actie is te vinden op het vollebal- en voetbalveld of kun je gaan tafeltennissen.

Waterskibaan
Heerlijk waterskiën, wakeboarden of kneeboarden op de waterskibaan van meer dan 800 meter lang. Geschikt voor jong en oud, beginners of gevorderden.
Waterspelencircuit. We organiseren een waterspelencircuit; oa skippysprong, mattenrace, letterspel en bandenrace van 1,5 uur voor groepen van 45 tot en met 75 personen in het 25-meterbad. Voor meer informatie en voor grotere groepen neem contact met ons op.

Activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden en de dag kan opgevuld of afgesloten worden met een hapje en een drankje bij de Beachclub. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op.

Zwembad|Waterskibaan|Beachclub De IJzeren Man is het hele jaar door dagelijks geopend.
Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op onze website ( klik onderstaande button) of neem telefonisch contact met ons op.

Tarieven

Het schoolreisje /activiteit kan op maat gemaakt en aangepast worden naar uw wensen en budget. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

Kijk voor onze openingstijden op onze website. (klik onderstaande button)

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Geurtsvenweg 1
6006 SN Weert
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0495) 53 71 70
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+