Schoolreis met JEKA Groepsreizen

Terug naar overzicht
JEKA Groepsreizen, Vakanties voor groepen, waar de actie is.
JEKA
JEKA
JEKA
JEKA
 

JEKA organiseert groepsvakanties in het buitenland voor scholen en verenigingen


JEKA vzw organiseert groepsreizen in Europa. Sinds 1960 gaan er jaarlijks zo’n 9.000 jongeren op buitenlands avontuur samen met JEKA. Zeeklassen, bosklassen, sneeuwklassen en reizen in de zomer: het kan allemaal bij JEKA!

Wij werken graag een offerte uit, op maat van uw groep. JEKA zorgt voor het kader waarin een groep veilig op reis kan. De invulling van elke reis bepaalt u zelf. JEKA stelt meerdere activiteiten en uitstappen voor, maar jij kiest! Wens je andere activiteiten? Wij zoeken en boeken deze voor jou!

Je wil graag op bos –of zeeklassen gaan tijdens het schooljaar? Een meerdaags verblijf in een buurland, met keuze uit verschillende activiteiten. Frisse lucht, weidse natuur, cultuur en ontspanning zijn steeds inbegrepen. Beleef Nederland vanop het water en ontdek de natuur in Luxemburg!

Wil je zorgeloos gaan skiën met jouw klas of school?JEKA heeft jarenlange ervaring in het organiseren van sneeuwklassen in Tirol. Onze prijs is all-in; skipas, skiles, skimateriaal, pedagogisch lesmateriaal én de aanwezigheid van een Belgische dokter en verpleegster! De leerlingen beleven een vakantie waar ze de tijd van hun leven beleven!

In de zomer heb je de keuze uit 12 bestemmingen: Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk, Tsjechië, Zwitserland, Spanje, Kroatië, Hongarije en Italië. Geniet samen met JEKA van een onvergetelijke vakantie!

Wil je eens buiten de lijntjes kleuren en naar een stad of streek die niet in één van bovenstaande formules staat? Ook hiervoor kan je bij JEKA terecht! We hebben al (culturele) reizen naar Madrid, Berlijn, Kopenhagen, Parijs, Londen, …. georganiseerd! Contacteer ons en we overlopen samen jullie wensen!

In elke bestemming staan onze JEKA vrijwilligers klaar om jou en jouw school verder te helpen en dit 24h/24, 7d/7! Zij zijn het kloppend hart van onze organisatie!

JEKA, jouw partner voor jouw groepsreis!

Contact

Adres
Ambiorixsquare 32
B-1000 Brussel
Brussel, Belgiƫ
Telefoonnummer
+32 (0)2 230 84 55
E-mail
Website
www.jeka.be
 
14.9°
zaterdag
23 juni
- mm
WNW
2
18°
zondag
24 juni
20%
NW
3
21°
maandag
25 juni
10%
N
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten