Werkweek of schoolreis met Keijman Reizen

Terug naar overzicht
Keijman Reizen, School- en studiereizen.
Keijman Reizen
Keijman Reizen
Keijman Reizen
 

Keijman Reizen, school- en studiereizen


De leukste schoolreizen en studiereizen

Keijman Reizen is en blijft uw vertrouwde partner bij het organiseren van dagtochten en meerdaagse excursies op het gebied van schoolreizen. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, zoals u van ons gewend bent. Wij slagen er altijd in om dankzij onze persoonlijke werkwijze leuke, leerzame, vernieuwende maar vooral ook gezellige schoolreizen en studiereizen voor u samen te stellen tegen zeer concurrerende prijzen.

Schoolreis of studiereis: vele bestemmingen
Behalve de diverse stedenreizen naar onder andere Barcelona, Parijs, Praag, Rome, Berlijn en Londen gingen er ook al duizenden leerlingen een dagje met Keijman Reizen naar steden als Amsterdam, Rotterdam en Brussel. Natuurlijk zijn ook de attractieparken Disneyland® Parijs en Movie Park Germany altijd erg populair. Verder worden er ook schoolreizen naar onder andere Andalusië, Dublin, Kraków, Toscane en New York georganiseerd. Bovendien genieten elk jaar weer veel scholieren en studenten van een lekker dagje langlaufen en skiën in het Sauerland. In totaal gingen er afgelopen schooljaar 29.000 leerlingen, studenten en begeleiders met Keijman mee op reis.

Schoolreizen en studiereizen voor allerlei onderwijsgroepen
Voor zowel dagtochten als meerdaagse schoolreizen en studiereizen kunt u ook dit jaar bij Keijman Reizen terecht; geheel toegespitst op uw eisen en wensen en zoals altijd tegen gunstige tarieven. De bestemmingen zijn geschikt voor alle onderwijsgroepen in Nederland en België: basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO, jongerengroepen, studentenverenigingen en universiteiten kunnen bij ons terecht.

Jarenlange ervaring in besloten groepsreizen op maat
Keijman Reizen is een zelfstandige touroperator die werd opgericht in 1979 en al heel veel ervaring en kennis heeft opgedaan met het organiseren van besloten groepsreizen op maat! Dankzij deze ervaring en de uitgebreide internationale contacten kunnen wij uw schoolreis of studiereis op professionele wijze uitvoeren.

Eén contactpersoon voor uw schoolreis of studiereis
U heeft steeds eenzelfde contactpersoon; vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt. Hij of zij bespreekt met u alle mogelijkheden, voorziet u van deskundige adviezen en zorgt er voor dat de reis tot in de puntjes verzorgd is. Zo kunt u met een gerust hart met uw leerlingen op reis! Onze slogan “Educatief genieten!” blijft onverminderd van toepassing en wij voorzien u graag van een geheel vrijblijvende offerte.

Contact

Adres
Komkleiland 27
6666 ME Heteren
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0488) 48 35 88
E-mail
Website
www.keijman.nl
 
15.8°
maandag
16 juli
- mm
OZO
2
26°
dinsdag
17 juli
30%
W
4
25°
woensdag
18 juli
10%
W
2
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten