Schoolreis naar Stadslandgoed de Kemphaan

Terug naar overzicht
Stadslandgoed de Kemphaan, Weer lekker de beest uithangen. Met de hele school op schoolreisje!
Stadslandgoed de Kemphaan
Stadslandgoed de Kemphaan
Stadslandgoed de Kemphaan
 

Stadslandgoed de Kemphaan, weer lekker de beest uithangen. Met de hele school op schoolreisje!


Midden in de natuur ligt Stadslandgoed De Kemphaan, de ideale plek om te genieten van een avontuurlijk dagje uit.
Tijd om naar buiten te gaan! Zoek je een bijzondere locatie voor een groeps- of schooluitje? Bekijk dan de mogelijkheden op De Kemphaan. Van een kleine groep tot de hele school! Alles kan!

Ga apen kijken, ravotten in het Zuiderzeespeelbos, geniet van de lekkerste pannenkoeken, frietjes of een andere lekkere snack, ontdek het klimpark, de dieren en de avontuurlijke routes.

Compleet dagje kemphaan
Houd je van avontuur of ga je liever een dagje ontspannen? Iedereen beleeft de natuur op zijn eigen manier. Bezoek dierenpark Almere Jungle, kom luisteren naar de bijenpraatjes of volg een kookworkshop. Doe inspiratie op bij het buitencentrum: ga op pad met de boswachter, of doe één van de vele workshops op het landgoed.

Klimmen en relaxen
Op het landgoed vind je hét tokkelbanen klimpark van Nederland. Door de opbouw in moeilijkheidsgraad is het geschikt voor zowel jong als oud. Honger gekregen na het klimmen? Ga lekker pannenkoeken of bostapas eten.

Slapen in het bos
Ga lekker back to basic op de natuurcamping! ’s Avonds marshmallows roosteren boven het knisperende kampvuur. ’s Ochtends wakker worden door het geluid van reeën en vossen, die over het kampeerterrein lopen. Of zijn het toch de apen die je wekken?

Dieren kijken en spelen
Ontdek de boerderijdieren, de bever, de apen of de exotische dieren. In het Zuiderzeespeelbos kunnen kinderen naar hartenlust spelen en lekker vies worden. Leuk in combinatie met een picknick. Of kom klimmen door de bomen.

Wandelen en fietsen
Dwars door de Almeerderhout lopen diverse fiets-/wandelpaden. Fiets door het Kathedralenbos of loop één van de paden, door de boswachter uitgezet.

voor meer informatie kijk dan op onze website (klik onderstaande button).

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Kemphaanpad 4
1358 AC Almere
Flevoland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (036) 538 44 16
E-mail
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+