Schoolreis naar Klimbos Nederland

Terug naar overzicht
Klimbos Nederland, Een spannend uitje voor jong en oud!
klimbos Nederland
klimbos Nederland
klimbos Nederland
klimbos Nederland
 

Schoolreis naar Klimbos Nederland


De spanning stijgt. De leerlingen slikken nog een paar keer. Ze staan op het punt hun grenzen te verleggen en zichzelf een weg te banen door de mooiste en spannendste Klimbossen van Nederland. Via uitdagende bruggen, netten en te gekke tokkelbanen, beleven leerlingen niet alleen heel veel lol, maar leren ze ook samenwerken en actief bezig te zijn in een prachtige omgeving.

Klaar voor avontuur?
Met een schoolreisje naar Klimbos Nederland zit je altijd goed. Er is bij ons keuze uit vier fantastische Klimbossen. Je kunt je hart ophalen in Klimbos Achterhoek in Ruurlo, hartje Achterhoek. De spannendste overgangen betreden in Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom. Koning worden van het Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche. Of genieten van prachtige vergezichten in Klimbos Veluwe. Elk Klimbos is een beleving op zich en is een leuk en leerzaam uitje voor kinderen vanaf minimaal 7 jaar.

100% veiligheid
Veiligheid heeft in Klimbos de hoogste prioriteit. Onze procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide, verplichte instructie leren de leerlingen alles over klimmen. Met ons continue zekering systeem kan je daarna zelfstandig aan de slag. Iedere leerling kan daardoor op zijn of haar eigen niveau klimmen. Goed getrainde instructeurs houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden hulp waar nodig. Van de schoolbegeleider vragen wij aanwezig te zijn bij de instructie en te assisteren bij de begeleiding vanaf de grond. Overigens mogen begeleiders altijd gratis mee klimmen!

Klimmen en meer
Lekker klimmen is echt top, maar je kunt het klimuitje ook uitbreiden met andere buitensportactiviteiten. Ga de competitie met elkaar aan door te gaan boogschieten, daag elkaar uit tijdens de gps speurtocht of kies voor Archery Tag, een boogschietspel met speciale veiligheidspijlen! Ook is er de optie om met je klas mee te doen aan ons innovatieve Moon Trees of Escape the Forest spel.

Tarieven
Vanaf € 11,50 p.p.
Kijk voor alle tarieven op onze website.

Openingstijden
24 Maart t/m 4 november
Kijk voor de actuele openingstijden op onze website.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (088) 554 66 36
E-mail
Website
www.klimbos.nl
 
19.9°
dinsdag
14 augustus
- mm
ZZW
3
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten