Schoolreis Klimbos Garderen

Terug naar overzicht
Klimbos Garderen, Het hoogste en veiligste klimbos van Nederland!
Klimbos Garderen
Klimbos Garderen
Klimbos Garderen
 

Klimbos Garderen: het leukste schoolreisje in het bos!


Een origineel en leuk schoolreisje bedenken, elk jaar weer, is lastig. Wat dacht u van: Klimbos Garderen? Midden in de natuur, centraal gelegen op de Veluwe.

Door een uniek zekersysteem, waarbij u en de leerlingen continu gezekerd zijn, is dit het veiligste klimbos van Nederland. Gebouwd tussen lariksbomen van 35 meter hoog biedt Klimbos Garderen 7 gevarieerde parcoursen, vol bruggen, tokkels en een heuse glijbaan. Waaronder het officiële MARVEL Superhelden parcours (i.s.m. Disney XD).

Voor groep 5 t/m groep 8 is dit een spannend, leuk en leerzaam uitje. Door de vele parcoursen kan ieder kind zich uitleven. De kinderen krijgen voor aanvang allemaal een klimgordel aan en een helm op. Dan volgt de uitleg en kan het klimmen beginnen. Totaal heeft u 2 ½ uur de tijd. U klimt tijdens het schoolreisje mee met de kinderen. Dit om ze af en toe een handje te helpen.

Educatie in de bomen
Omdat Klimbos Garderen is uitgebreid met een leuk en leerzaam educatieprogramma, i.s.m. Staatsbosbeheer, is dit bij uitstek geschikt voor een schoolreisje! Tijdens het klimmen komen de kinderen wetenswaardigheden tegen over de natuur en de ‘bewoners. Daarnaast hebben wij een aantal vragen verzameld in een educatieboekje. Zo kunt u in de les terugblikken op het schoolreisje en samen de vragen beantwoorden!

Grote groepen
Iedere 25 minuten kunnen maximaal 40 kinderen met begeleiders beginnen met klimmen. Bent u met 120 kinderen? Geen probleem! De andere kinderen kunnen ondertussen een leuke speurtocht doen.

Eten en drinken mee
In Klimbos Garderen is het toegestaan om eten en drinken mee te nemen maar wij kunnen zorgen voor ranja, snacks, ijsjes en koffie/thee voor de begeleiders. Dit is standaard aanwezig in onze kiosk.

Klimdiploma als beloning!
Er zal een brede glimlach op de gezichten van de kinderen verschijnen wanneer ze van de ene naar de andere boom klimmen. Natuurlijk zijn er ook kinderen die het eerst een beetje spannend vinden. Maar hoe trots en enthousiast zullen zij zijn als ze de stap toch durven te zetten?! Zo’n mooi leerproces! Dat word beloont met een echt klimdiploma voor iedereen!

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Putterweg 81
3886 PG Garderen
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0577) 46 04 43
E-mail
 
 

Ervaringen & Beoordeling

1 bezoekers van Klimbos Garderen beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

PWA , Uddel
Mevr. Mulder
Schoolreis naar: Klimbos Garderen
Beoordeling:
Sommige kinderen waren direct enthousiast, andere kinderen vonden het eerst spannend, maar wat was het mooi om te zien hoe trots de kinderen waren op zichzelf toen ze weer met beide benen op de grond stonden. De meeste hebben echt een stap in het diepe durven te zetten. Wat een mooi leerproces!
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+