Schoolreis naar Movement Sports

Terug naar overzicht
Movement Sports, De leukste zeeuwse activiteiten op het strand & in het water.
Movement Sports
Movement Sports
Movement Sports
 

Movement Sports, de leukste zeeuwse activiteiten op het strand & in het water


De leukste Zeeuwse schoolreizen doe je bij Movement Sports
Wij hebben uitdagende activiteiten in het water en op het strand. Een leuke mix van sportieve, maar ook zeker ludieke activiteiten bestemd voor iedereen!

Onze beachclub staat op het strand in Kamperland, waarbij je vanaf ons terras een prachtig uitzicht hebt over de Oosterschelde en het gehele strand kan overzien. Onze activiteiten vinden dan ook allemaal plaats rondom het pand, wat het groepsgevoel ten goede komt.

Het organiseren van een volledig verzorgd schoolkamp kan je aan ons overlaten. We zijn altijd opzoek naar de nieuwste trends en hebben dan ook een uitgebreid assortiment opgebouwd. Enkele leuke spellen zijn: shoot-outs, bumperballen, mega suppen, bommetje, longboarden, windsurfen, powerkiten, skimboarden, ludieke samenwerkingsopdrachten en diverse strandsporten.

Programma’s op maat zijn geen probleem! Zowel bij ons op het strand als bij jullie eigen locatie of sportaccommodatie verzorgen wij de activiteiten geheel naar wens. Dan kan varieren van alleen de activiteiten/materialen leveren tot de volledige organisatie uit handen nemen.

Onze beachclub biedt vele faciliteiten: wc, douche, omkleedruimte, ruimte voor overleg en bijeenkomst. We hebben een eigen bar en keuken, waar we de mogelijkheid hebben om maaltijden voor elke gelegenheid te verzorgen. Kortom, vanaf het ontbijt tot avondeten en beach-BBQ ben je bij ons aan het goede adres!

De ligging van onze locatie is ook ideaal indien je één of meerdere dagen wilt overnachten, aangezien wij ons op vakantiepark ‘Roompot Beach Resort’ bevinden. We hebben een goede samenwerking met het park en zullen zorgdragen voor de reservering van campingplaatsen of indien luxer gewenst chalets.

Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen een gespecificeerd overzicht van de prijzen toesturen, waardoor je zelf het kamp kunt samenstellen. Iedereen is bij ons dus op z’n plaats, ongeacht budget.

Tot snel op het leukste strand van Nederland!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Sophiaboulevard
4493 PL Kamperland
Zeeland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (06) 43 87 55 81
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+