AVG Nationaal Schoolreis Magazine 25 mei 2018 | week 21
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie
De Algemene Verordening Gegevensbescherming is er

Ook namens het Nationaal Schoolreis Magazine een e-mail over wijzigingen in het privacybeleid in je postvak. We zullen het kort houden.

In het verleden hebben wij jouw persoonlijke of algemene e-mailadres en/of postadres van school van jou of iemand anders van de schoolreiscommissie/ouderraad verkregen. Daarom sturen wij tweemaal per jaar vrijblijvend een Nationaal Schoolreis Magazine vol tips en bestemmingen voor excursies, schoolkampen en natuurlijk schoolreisjes toe en/of een digitale nieuwsbrief (max. 8 per schooljaar) per e-mail.

We gaan ervan uit dat jij en je mede organisatoren nog steeds blij zijn met deze gratis ‘helpende hand’, maar willen je er wel op attenderen dat je jezelf te allen tijde kunt afmelden door onder aan de nieuwsbrief op 'afmelden' te klikken.

 
Privacystatement

Je ontvangt deze mail omdat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) er is. Wat ons betreft mag er geen onduidelijkheid bestaan over het gebruik van jouw gegevens of dat van jullie school. Daarom hebben wij ons privacybeleid herschreven in heldere taal, zodat iedereen goed op de hoogte is van hoe het Nationaal Schoolreis Magazine jouw gegevens verwerkt. Bekijk via www.schoolreis.nl/privacy ons privacystatement. Je hoeft verder niets te doen, de privacyverklaring gaat per direct in.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een vrolijke schoolreisgroet!
Schoolreis.nl team

 
Like, tweet of volg Schoolreis.nl

Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, sinds 1992 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.
Uitschrijven voor de nieuwsbrief Nieuwsbrief archief
##w3s_OptOut##