Nieuwsbrief week 37 (2017) 12 september 2017 | week 37
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie
Schoolreistips voor en door organisatoren

De nieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine en Werkweek liggen i.v.m. de start van het nieuwe schooljaar weer in de brievenbus. Dat betekent dat je weer aan de slag kunt met het organiseren van de buitenschoolse activiteiten.

Een schoolreis, een excursie, een klasuitstap of bijvoorbeeld een schoolkamp is voor leerlingen iets waar ze altijd naar uitkijken. Het is het hoogtepunt van het schooljaar. Maar waar gaan we naartoe? Er zijn zoveel leuke en interessante locaties. Wat is het doel van de uitstap? Wie maakt de keuze? Wat is het budget? Waar moet rekening mee gehouden worden?

Veel vragen... Op onze schoolreissite vind je een compleet overzicht met tips (voor en door organisatoren) om te kiezen voor een uitstap die bij je schoolgroep past. Klik hier voor de uitgebreide schoolreis online checklist. Voor talrijke kamptips klik je hier.

 
Schoolreis naar Terschelling: ongeëvenaard en onvergetelijk

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw schoolreis, werkweek of introductiekamp? Kom dan naar Terschelling, want een betere plek voor een avontuurlijk verblijf is moeilijk te vinden.

Ervaar de prachtige natuur en het ongeëvenaarde gevoel van vrijheid, en geniet van de verrassende educatieve onderdelen en spectaculaire activiteiten. Alleen al de overtocht en de unieke verblijfslocaties maken een verblijf op Terschelling onvergetelijk. En door de intensieve en jarenlange samenwerking tussen MooiWeer, Stayokay, Rederij Doeksen en Staatsbosbeheer is een uitstekend verzorgd verblijf van begin tot eind gegarandeerd.

Kijk snel op schoolreisnaarterschelling.nl voor alle mogelijkheden!

 
Begin het nieuwe schooljaar met een Duinrell-dag!

Stap mee door de poorten van Duinrell en ga met de hele klas op avontuur. Start in het nostalgische Wonderland met attracties voor de allerkleinsten, vlieg mee in de spannende Dragonfly en voel de spetters van de Splash! De speeltuinen, de attracties, de shows… een schoolreisje op Duinrell vergeten de kinderen nooit meer!

Nieuw: kids waterpark Playa
Nieuw in het Tikibad: het overdekte en overzichtelijke kids waterpark Playa! Roetsj van de vier gloednieuwe glijbanen, stap onder de mega waterval van de tipping bucket en beleef héél veel waterspeelplezier.

Schoolreis vanaf € 11,85 p.p.
- Attracties en speeltoestellen voor alle leeftijden.
- Per 6 leerlingen is 1 begeleider gratis.
- Gratis terugkomkaartje voor de leerlingen.

Meer informatie en reserveren: duinrell.nl

 
Win een geweldige schoolreisprijs!

Deel ook dit jaar weer je schoolreisbeleving en/of -ervaring met collega-organisatoren. Post je schoolreisfoto op www.facebook.com/schoolreis of tweet ons via @schoolreis je allerleukste schoolreisselfie.

De leukste inzendingen winnen ook dit jaar een geweldige (schoolreis)prijs! Je maakt kans op entreekaarten voor je hele klas van de Julianatoren, een bezoek van de Ouwehands Beestenbus op je school, één van de 10 ‘Mees Kees' jubileum DVD-boxen (met daarin alle vier de Mees Kees films) of een speciaal Schoolreis.nl rugtasje (incl. een verrassing) voor je hele klas.

Van meester Koen (Basisschool de Duinsprong in Drunen) ontvingen we de geweldige (nieuwe) coverfoto gemaakt in Attractiepark Toverland. #schoolreisactie2016 #prijswinnaar Check voor meer informatie en prijswinnaars, www.schoolreis.nl/actie.

 
Like, tweet of volg Schoolreis.nl

Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, sinds 1992 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.
Uitschrijven voor de nieuwsbrief Nieuwsbrief archief
##w3s_OptOut##