Schoolreis naar OneDayArtist

Terug naar overzicht
OneDayArtist, Open je blik! OneDayArtist organiseert blikverruimende workshops en projecten.
OneDayArtist
OneDayArtist
OneDayArtist
 

OneDayArtist, open je blik!


Blikverruimende workshops en kunstprojecten van OneDayArtist

OneDayArtist verzorgt samen met kunstenaars en andere artiesten, creatieve workshops en projecten voor jongeren in de klas. We laten je op een andere manier kennismaken met je eigen interesses en enthousiasme. Ontdek, experimenteer en laat zien wat jij allemaal kunt maken!

Workshops die je verder laten kijken
Bekijk de wereld met andere ogen in spannende, grappige en eigenzinnige workshops waarin je kennis maakt met verschillende kunstuitingen. Maak bijvoorbeeld met eenvoudige electronica je eigen instrument, leer kleurrijke graffiti spuiten, ontwerp ‘haute couture’ van kranten of teken een videoclip. Vind alle 35 workshops op onze website (klik boven- of onderstaande button)

Speciaal voor docenten
Naast workshops voor in de klas presenteren we een splinternieuwe cursus voor docenten van alle vakdisciplines. In Anders Kijken Naar Kunst leer je hoe je met jongeren in gesprek kunt gaan over kunst aan de hand van drie verschillende methoden. Tijdens de cursus leer je de methoden te gebruiken en met behulp van het handboek kun je het geleerde in de praktijk brengen. Meer info over de cursus vind je hier.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Kerklaan 30 B
9751 NN Haren Gn
Groningen, Nederland
Telefoonnummer
+31 (06) 14 68 35 80
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+