Schoolreis naar In- en Outdoor at Pinokkio

Terug naar overzicht
In- en Outdoor at Pinokkio, Wij staan klaar voor het avontuur!
In- en Outdoor at Pinokkio
In- en Outdoor at Pinokkio
In- en Outdoor at Pinokkio
 

In- en Outdoor at Pinokkio, wij staan klaar voor het avontuur!


“Wij staan klaar voor het avontuur! Jullie ook?”
Kom naar In- & outdoor at Pinokkio
Kom klimmen in het klimpark, boogschieten, mountainbiken, kanovaren of ga de strijd aan tijdens de highland games! Dit is slechts een greep uit de activiteiten die In- & outdoor at Pinokkio aanbiedt tijdens de schoolreizen.

In- & outdoor at Pinokkio in Assen biedt schoolreisjes op maat voor de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Voor elke groep wordt een programma aangeboden waarbij de kinderen op een laag instapniveau kunnen beginnen en dit zelf in moeilijkheidsgraad kunnen uitbouwen. Zo zal elk kind kunnen meedoen en zit er genoeg variatie in waardoor de kinderen uitgedaagd blijven.

Veiligheid verzekert!
Omdat veiligheid bovenaan staat zal elke groep begeleid worden door een professionele begeleider van ‘In- & outdoor at Pinokkio’. Deze begeleider zal de onderdelen uitleggen, toezien dat alles veilig verloopt en de kinderen te helpen waar dat nodig is. Op deze manier worden de ouders/begeleiders van school vrijgespeeld om bij de activiteiten te komen kijken of een kopje koffie te drinken op het terras.

Schoolreispakketten
Wij bieden verschillende pakketten aan. Zo zorgen we er voor dat de kinderen en begeleiders bij school worden opgehaald met de bus, een compleet dagprogramma krijgen aangeboden met lunch waarna de bus iedereen weer naar de school brengt. Mocht u het vervoer of de lunch zelf willen regelen is dit natuurlijk allemaal mogelijk. Ook bieden we dagdeel activiteiten aan in plaats van een volledige dag. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website (klik onderstaande button).

Voorbeelddag schoolreisje
Rond half 9 staat er een grote bus voor de school die alle kinderen en begeleiders komt ophalen. Na een gezellige rit komen de kinderen aan bij ‘In- & outdoor at Pinokkio’. Hier worden de kinderen hartelijk onthaald door de begeleiders. Na een gezamenlijke warming-up worden de groepen verdeeld over de activiteiten. In de ochtend zijn er twee activiteitenrondes.
Na de eerste twee activiteitenrondes gaan we gezamenlijk eten op het terras. Alle kinderen krijgen een zakje patat, mini snacks en drinken.
Na de middagpauze vinden er weer twee activiteitenrondes plaats, waarna er gezamenlijk wordt afgesloten met een dans. Rond 15.00 uur zullen de kinderen weer vertrekken richting school.

Nieuwsgierig?
Kijk voor meer informatie op onze website of bel met onderstaand telefoonnummer. Onze advertentie vindt u elders in het Nationaal Schoolreis Magazine.
Graag zien we u bij ‘In- & outdoor at Pinokkio’ voor een onvergetelijk schoolreisje voor alle kinderen!

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Lauwers 6
9405 BL Assen
Drenthe, Nederland
Telefoonnummer
+31 (06) 18 78 55 17
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet https://schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+