Privacy

Privacy

Terug

Privacy statement


Wie zijn wij?
Publi House Publishers bv (Publi House) is een zelfstandig en innovatief bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten, gespecialiseerd in crossmediale special interest-merken en vakplatforms. De initiatieven verschijnen zowel in print (magazine) als online (website/nieuwsbrief). Aanvullend ondersteunen communities en kwaliteitspanels onze eigen merken. Publi House richt zich tevens op de ontwikkeling en realisatie van communicatie- en uitgeefprojecten van derden.

Jouw privacy
Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor Publi House van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de vanaf 25 mei 2018 van toepassing zijn de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG).

Deze publicatie is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van de abonnees van de (gratis) magazines en/of digitale nieuwsbrieven, informatieaanvragers, gebruikers en bezoekers van onze websites en actiedeelnemers (oriëntatiebezoeken, winacties e.d.) van Publi House.

Met deze publicatie verschaffen wij informatie over de gegevens die wij verwerken van de abonnees van het Nationaal Schoolreis Magazine (1992), Werkweek (1994) en/of Nationaal Schoolreis Magazine België (1994) en/of digitale nieuwsbrieven (2008), gebruikers, bezoekers en/of actiedeelnemers van onze websites; schoolreis.nl (1996), werkweek.nl, schoolreismagazine.be en tropicalvibes.nl (2017).

Welke gegevens verzamelen wij van jou en waarom?
Wij verzamelen, bewerken, bewaren en gebruiken gegevens als; naam van organisatie/school, jouw naam, man/vrouw, afdeling/faculteit/soort organisatie, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt jouw persoonsgegevens opgeven om je gratis te abonneren op een magazine, om nieuwsbrieven te ontvangen, meer informatie aan te vragen of deel te nemen aan een actie. In de meeste gevallen is het verzamelen van jouw gegevens noodzakelijk voor het uitvoeren van een (gratis) abonnement.

Als je onze website(s) bezoekt worden d.m.v. cookies in Google Analytics een aantal ‘bezoekersgegevens’ verzameld en opgeslagen (24 maanden), zoals de domeinnaam en de hostcomputer vanwaar je internet bezoekt, het IP-adres (Internet Protocol) van de computer die je gebruikt, de datum en tijd waarop je onze website bezoekt, het internetadres van de website waarvan je direct naar onze websites gelinkt bent en met welk apparaat (desktop, tablet, smartphone) je onze website(s) bezoekt. De gegevens die wij verzamelen via Google Analytics zijn per 25 mei 2018 AVG vriendelijk ingesteld en worden na 24 maanden automatisch verwijderd.

Wij registreren ook het gebruik van onze digitale nieuwsbrief (goed ontvangen?, geopend en een evt. follow-up). Met behulp van deze gegevens meten wij het verkeer op onze websites voor statistische doeleinden, om eventueel verrekeningen met commerciële partners te kunnen maken en kunnen wij onze website(s) en de daaraan gekoppelde nieuwsbrieven voor jouw gebruikersgemak telkens optimaliseren.

Als je het plaatsen van cookies (via jouw browserinstellingen) onmogelijk maakt, bestaat de kans dat bepaalde functies niet of minder goed werken.

Hoe verzamelen wij jouw gegevens?
Buiten dat wij gegevens over jouw internetbezoek verzamelen, kun je jouw gegevens op verschillende manieren verstrekken; door een online of gedrukt (registratie)formulier in te vullen om een abonnement op een magazine en/of nieuwsbrief te nemen, meer informatie aan te vragen of deel te nemen aan een actie (bijv gratis oriëntatiebezoek), door een contactformulier op onze website(s) in te vullen of door een enquête in te vullen.

Wie heeft toegang tot jouw gegevens?
Publi House verkoopt of verstrekt jouw persoonlijke gegevens niet aan derden, behalve wanneer wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak of omdat je meer informatie of een gratis oriëntatiebezoek van een of meerdere organisaties hebt aangevraagd.

Hoe beschermen wij jouw gegevens?
Wij erkennen onze verantwoordelijkheid om de gegevens die jij ons toevertrouwt te beveiligen. Onze provider gebruikt verschillende veilige technieken om jouw gegevens te beschermen, waaronder veilige servers en firewalls. Zo gebruiken de websites van Publi House het SSL-protocol om de communicatie tussen onze servers en jouw browser te versleutelen. Deze beveiligde verbinding is te herkennen aan de letter ‘s’ in de https van de url en het groene hangslotje vóór de url die de meeste browsers laten zien. Door het gebruik van een SSL-certificaat is het voor jou veilig om onze sites te bezoeken en informatie met ons te delen.

Bedenk dat persoonlijke herkenbare gegevens die je op onze website(s) plaatst (bijvoorbeeld bij het beoordelen van een organisatie of door het reageren op een bericht) ook beschikbaar zijn voor andere gebruikers, en dat je voorzichtig moet zijn voordat je besluit die gegevens te verstrekken.

Links naar andere websites
Op onze website(s) tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van jouw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die je bezoekt.

Hoe krijgt je toegang tot jouw gegevens en hoe kun je deze aanpassen?
Als je wilt weten welke persoonsgegevens van jou door ons zijn vastgelegd, als je gegevens wilt wijzigen of wilt laten wissen conform de daarvoor geldende regelgeving (recht om vergeten te worden), kun je een e-mail sturen aan info@publihouse.nl. In jouw bericht dien je in ieder geval jouw volledige naam, adres en woonplaats op te nemen. Als wij niet of niet volledig kunnen vaststellen op welke persoonsgegevens jouw verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering betrekking heeft, kunnen we je vragen om jouw verzoek (nader) te specificeren. We schorten de uitvoering van jouw verzoek op totdat je ons de (nadere) specificaties hebt verstrekt.

Jouw keuze
Wij willen je beter leren kennen zodat we je beter van dienst kunnen zijn. De keuze of je van deze gratis service gebruik wilt maken, is echter geheel aan jezelf. Zijn bijvoorbeeld jouw gegevens niet (meer) juist of is het magazine niet meer relevant of heb je een collega die een van onze magazines graag gratis wil ontvangen dan kun je hiervoor een mutatieformulier op onze website(s) invullen of stuur een e-mailbericht met daarin de benodigde gegevens naar info@publihouse.nl. Liever telefonisch contact, bel dan tijdens kantooruren naar +31 55 549 00 10. Elke digitale nieuwsbrief heeft natuurlijk een afmeld button/link.


Waar kun je terecht met vragen of klachten?
Indien je vragen hebt over een abonnement, klachten over de verwerking van jouw persoonsgegevens of het wijzigen van jouw gegevens, dan kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 55 549 00 10 of stuur een e-mail naar info@publihouse.nl.


Publi House Publishers BV ©
Apeldoorn, 25 mei 2018

 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten