Schoolreis naar Rocks n Rivers

Terug naar overzicht
Rocks n Rivers, Een avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer.
Rocks n Rivers
Rocks n Rivers
Rocks n Rivers
 

Rocks ’n Rivers, werkweek of schoolreis naar de Belgische Ardennen of in Brabant!


Survivaldagen en survivalkampen organiseren wij vanaf ons Klim & Avonturenbos (rolstoelvriendelijk!) en in Safaripark de Beekse Bergen, nabij Tilburg. Ook in de Belgische Ardennen is Rocks ’n Rivers al meer dan 20 jaar actief. Beleef een fantastische week middenin de Bocq vallei op ons Adventure Camp met uitdagende activiteiten zoals klimmen, abseilen, kanoën, mountainbiken en speleologie.
 
U kunt bij Rocks ’n Rivers altijd vertrouwen op een vlekkeloos georganiseerd programma. Dit vanwege de persoonlijke aanpak met een hoge service van de organisatie, zowel vooraf, tijdens en na afloop van het programma. Verder werken wij uitsluitend met enthousiaste, ervaren en/of gediplomeerde outdoor- & wintersportprofessionals die garant staan voor de veiligheid.
 
Survivaldagen en survivalkampen
Onze survivaldagen en -kampen zijn de ideale wijze om uw leerlingen het ‘buitenleven’ en nieuwe buitensportactiviteiten te laten ervaren. De leerlingen leren op een actieve en sportieve manier met elkaar samen te werken in een groep. De programma’s in Brabant en in de Belgische Ardennen zijn onderverdeeld in drie verschillende thema’s. De thema’s zijn: Buitensport, Respect en Duurzaamheid. Lees meer over de thema’s en bijhorende doelstellingen per programma op onze websites: www.rocks-n-rivers.nl

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Avenue de la Vallée 2
B-5530 Purnode
Namen, België
Telefoonnummer
(013) 469 04 60
E-mail
 
10.2°
zondag
24 juni
- mm
NW
2
21°
maandag
25 juni
10%
NW
3
21°
dinsdag
26 juni
10%
N
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten