Schoolreis naar Saraland

Terug naar overzicht
Saraland, Perfect voor jouw schoolreis.
Saraland
Saraland
Saraland
 

Saraland, perfect voor jouw schoolreis


Eindeloos schoolreisplezier in het indoor dagattractieland op Park Molenheide in Limburg.
De drie indoor topattracties garanderen u een waanzinnige dag ongeacht het weer.
Boek vóór 15 maart 2018 en ontvang een korting tot 20%.

Kids Valley ‘Het overdekte speelparadijs’
Limburgs grootste indoor speeltuin Kids Valley, is een heus wonderland waar ieder kind naar hartenlust kan ravotten, klimmen en springen in een droomwereld van kleurrijke speeltoestellen, klimtorens, snelle glijbanen, zandbakken en een Gun House met schuimballen. Bibberen in het griezelige spookhuis of Kortbeen achtervolgen in het Piratenhuis. Daarnaast is er ook kindercinema, een shooting Gallery, een go-carpiste en veel meer. Dankzij ons gezellig buitengedeelte hoeven de leerkrachten niet de hele dag binnen te blijven. Er zijn zitbanken voorzien waarop genoten kan worden van het mooie weer tijdens een gezellige babbel.

Aquapolis ‘Het zwemparadijs’
Kleuters en peuters worden echte waterratten na een bezoekje aan het kabouterbad met zijn kleurrijke glijbaantjes, borrelende paddenstoelen en pletsende fonteintjes. Blussende kabouters, water spuwende dieren en 32°C zorgen voor groot jolijt! Oudere kinderen zullen zich zeker amuseren in de vier snelle glijbanen. Wie durft er van de "groene" te gaan?

De Mijn ‘De indoor Minigolf’
Een drilboor doet de baan trillen en de machinekamer van de verlaten mijn is nog in volle bedrijvigheid! Met een ontsteker breng je dynamiet tot ontploffing en beginnen tunnelmachines te graven. Hiermee open je de toegang tot de goudmijn, en wat glinstert daar? Diamanten? Maar wat is dat voor geluid en wat ruikt daar zo beangstigend? Pas op voor de gevaren in ‘De Mijn’! De geur-, licht-, bewegings- en geluidseffecten langs het parcours zorgen voor een waar avontuur, spannend en keitof! Deze geheel gethematiseerde minigolf is een topattractie die tot ieders verbeelding spreekt. Wat doe jij als je oog in oog met onze dino staat?

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Molenheidestraat 31
B-3530 Houthalen-Helchteren
Limburg (BE), Belgiƫ
Telefoonnummer
+32 (011) 52 10 48
E-mail
Website
www.saraland.be
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet https://schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+