Verkiezing: Schoolreisbestemming van het Jaar

Verkiezing: Schoolreisbestemming van het Jaar

Terug

Duinrell verkozen tot ‘Schoolreisbestemming van het Jaar’

Duinrell mag zich voor de tweede keer winnaar van de verkiezing ‘Schoolreisbestemming van het Jaar’ noemen. Eerder won Duinrell deze prestigieuze prijs in 2002.

We vroegen organiserende commissies waar het schoolreisje naartoe gaat en om bij de keuze te kijken naar de originaliteit, kindvriendelijkheid, educatie, vermaak, prijs/kwaliteitsverhouding, voorzieningen, veiligheid en bereikbaarheid en dit uit te drukken in een rapportcijfer. Dit resulteerde, overigens in een compacte kopgroep, tot een prachtige overwinning voor Duinrell, die we hierbij nogmaals van harte feliciteren!

Dit alles was mogelijk dankzij uw medewerking. Wederom heeft u massaal gestemd. 5,2% van de 1.639 stemmen gingen rechtstreeks via het Nationaal Schoolreis Magazine en via deze schoolreissite naar Duinrell. Aanvullend hebben we ca. 546 organisatoren geïnterviewd op ons schoolreispaviljoen tijdens de NOT en de Zuid-Hollandse Onderwijsmarkt (#ZHOM). Daar gaf maar liefst 7,1% hun stem aan Duinrell.

Uitreiking Nationaal Schoolreis Award

Op de beurs 'Het Leukste Dagje Uit' in Gorinchem heeft Brian Berghuis, initiatiefnemer van het Nationaal Schoolreis Magazine en oprichter van www.schoolreis.nl, de Nationaal Schoolreis Award overhandigd aan Roderick van Zuylen van Nijevelt, de directeur van Duinrell. In een dankwoord zei Roderick dat het een eer was om deze prijs te winnen: "Vooral omdat we zoveel moeite doen om de schoolreisjes tot een daverend succes te maken." Ook mascotte ‘Rick de Kikker’ is voor deze speciale gelegenheid meegekomen.

Duinrell staat op pagina 39 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2013).
Klik hier voor meer informatie op schoolreis.nl 

 

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten