Meerdaagse schoolreis met SEF Travel

Terug naar overzicht
SEF Travel, Uw reis is onze zorg!
01
 

SEF Travel, uw reis is onze zorg!


SEF Travel (Students in European Families - Reizen De Strycker) is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het organiseren van meerdaagse schoolreizen. Dankzij de unieke en budgetvriendelijke formule waarbij studenten verblijven bij gastfamilies. Tijdens hun studiereis naar het buitenland, worden de leerlingen ondergedompeld in een heus taalbad. Ieder programma wordt met zorg en in samenspraak met de organiserende leerkracht uitgewerkt om het maximum uit het verblijf te halen: stadswandelingen, museumbezoeken, metrotickets, musicals, … alles wordt door ons geregeld.

Door onze uitstekende contacten met onze buitenlandse partners kunnen we steeds scherpe prijzen aanbieden. Het verblijf bij gastgezinnen zorgt voor een onvergetelijke ervaring en laat de studenten kennismaken met de levenswijze, omgangsvormen en gewoonten van andere culturen. Engeland, Schotland en Ierland staan bovenaan de lijst van geboekte bestemmingen; maar ook Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland hebben een heel pak te bieden.

Uiteraard kunnen we voor eender welke bestemming een programma op maat uitwerken: Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Slovenië, Scandinavië, New York, Rusland, …

Contact

Adres
Krekelstraat 82
B-9160 Lokeren
Oost-Vlaanderen, Belgiƫ
Telefoonnummer
+32 (0)93 48 31 81
E-mail
 
13.5°
zaterdag
23 juni
- mm
NW
2
18°
zondag
24 juni
20%
NW
3
21°
maandag
25 juni
10%
N
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten