Schoolreis naar Snowcompany - Schoolkampen

Terug naar overzicht
Snowcompany - Schoolkampen, Het adres voor de complete organisatie van een schoolkamp of een skikamp.
Snowcompany - Schoolkampen
Snowcompany - Schoolkampen
 

Snowcompany - Schoolkampen, het adres voor de complete organisatie van een schoolkamp of een skikamp


Dit is dé plek waar jij een schoolkamp of skikamp kunt organiseren voor het basis- of vervolgonderwijs! Eén overzichtelijke site met meerdere locaties. De schoolkampen voor in de zomerperiode en onze skikampen voor in de winterperiode. Hoe leuk is het om de leerlingen beide aan te kunnen bieden! Maar ook de zakelijke groepen kunnen bij ons boeken!

In samenwerking met meerdere prachtige locaties in Gelderland kunnen wij je een fantastische schoolkamp aanbieden die vanaf 20 personen al te organiseren is. Geen extra kosten, gratis advies en een overzichtelijke website. Dat is wat wij bieden!

Voor onze skikampen maken wij graag een offerte op maat omdat die natuurlijk meer werk vereist zoals het uitzoeken van een geschikte locatie, busvervoer, ski- en snowboardmateriaal, skipassen en natuurlijk ski- en snowboardlessen. Door onze jarenlange ervaringen in de wintersport zijn wij met onze skikampen een ideale partner.

Service en organisatie staan bij ons op nummer 1!

SCHOOLKAMP
Een schoolkamp organiseren… Hoe leuk is dat! De organisatie, de planning, de begeleiding, het eten en drinken, de lol van de leerlingen. Ze gaan een onvergetelijke tijd beleven. Maar hoe zorg je er nou voor dat alles strak en goed geregeld is?! Laat je door ons hierbij helpen. Wij geven gratis advies, tips en trucks.

Een goed kamp begint met een duidelijk idee en een goede voorbereiding. We nemen je graag mee door de verschillende onderdelen die van belang zijn bij de voorbereiding van je schoolkamp. Alle informatie over de voorbereiding van een schoolkamp hebben wij in verschillende onderstaande onderwerpen verdeeld.

De budgetbepaling voor het schoolkamp
De juiste schoolkamplocatie kiezen
Een schoolkamp thema bedenken
Wat allemaal mee te nemen
Het Sport- en spelmateriaal
Eten en drinken
Vervoer
Tips

SKIKAMP
Een skikamp organiseren kan best veel werk bevatten. Het plannen van de skiweek op het juiste moment, alle leerlingen/gasten uitnodigen, zorgen voor onderdak, busvervoer, skipassen, ski- en snowboardleraren, eten en drinken, EHBO, veiligheid, lesmateriaal, videoanalyses…Kortom een hele organisatie. Dat kunnen wij totaal uit handen nemen voor een zeer betaalbare prijs. Met onze jarenlange wintersportervaringen kunnen wij een totaalpakket leveren voor een zeer geslaagde skikamp. Voor korte of langere skikampen zijn wij jullie gastheer!

Enkele hoogtepunten van onze service:
Presentatie op school over de inhoud van het skikamp
Online inschrijfformulier voor de studenten
Persoonlijke Facebookpagina voor de laatste updates
Gastheer Dennis Kats aanwezig op de locatie ter plaatse.

Contact

Adres
Toutenburgstraat 9
6825 BL Arnhem
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (06) 47 97 61 17
E-mail
 
19.8°
donderdag
16 augustus
- mm
Z
4
22°
vrijdag
17 augustus
40%
W
3
22°
zaterdag
18 augustus
10%
ZW
4
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten