Schoolreis naar SnowWorld

Terug naar overzicht
SnowWorld, Het coolste uitje met de hele klas...
SnowWorld
SnowWorld
SnowWorld
SnowWorld
 

SnowWorld, het coolste uitje met de hele klas...


Brede pistes, kraakverse sneeuw en professionele skiliften… Dat zijn dé ingrediënten voor het ultieme wintersportgevoel! SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf bezorgen je een onvergetelijk dagje uit!

Schoolskiën
Lekker skiën of snowboarden met de hele klas of school? Dat kan bij SnowWorld! Iedereen tussen de 6 en 18 jaar kan op schoolreisje naar SnowWorld. Bij schoolskiën kan worden gekozen tussen ski- of snowboardles inclusief het huren van de materialen (ski’s/snowboard en schoenen). Schoolskiën is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. De lessen worden gegeven aan zowel beginners als (ver)gevorderden en in kleine groepen, maximaal 10 kinderen per leraar. Zo krijgt iedereen de aandacht die hij/zij verdient! SnowWorld beschikt in zowel Landgraaf als Zoetermeer over meerdere pistes, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan starten.

School Snow Fun
Naast ski- of snowboardles en vrij skiën biedt SnowWorld meer! Met School Snow Fun kies je voor een compleet dagje uit. De kids beginnen met 1 uur skiles, genieten vervolgens van een korte break met een sportdrankje en een lekkere chocoladereep. Daarna hebben ze 1 uur snowboardles (vanaf 8 jaar), gaan ze nog een half uur tubegliden en sluiten ze de dag af met een heerlijk kindermenu.

Buiten de standaard schoolski-arrangementen is het natuurlijk ook mogelijk een compleet programma op maat te laten samenstellen.

Schoolklimmen
Het avontuurlijkste schoolreisje beleef je bij SnowWorld Landgraaf! In het klimpark van SnowWorld Landgraaf kun je met de hele klas naar hartenlust klimmen en klauteren. Europa’s grootste klimpark bestaat uit een Adventure Park, Alpine Coaster, Ziplines en een Adventure Trail. Klim via touwen, ladders en obstakels op een parcours van 8 en 12 meter hoogte of vlieg door de lucht in de bijna 1.000 meter lange tokkelbaan. En wie er geen genoeg van krijgt, kan het bezoek aan het klimpark combineren met een ski- of snowboardles op de pistes van SnowWorld.

Reserveren
Schoolskiën en Schoolklimmen is mogelijk vanaf 10 personen. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website of even telefonisch contact opnemen.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (045) 547 07 00
E-mail
 
18.9°
donderdag
16 augustus
- mm
ZZW
2
22°
vrijdag
17 augustus
40%
W
3
22°
zaterdag
18 augustus
10%
ZW
4
 

Ervaringen & Beoordeling

2 bezoekers van SnowWorld beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

SBO Meentschool, Rotterdam
Anoniem
Schoolreis naar: SnowWorld
Beoordeling:
SnowWorld Zoetermeer is de moeite waard!

Ervaring

BS De Biënkorf, Amsterdam,
V. D. den Boeft
Schoolreis naar: SnowWorld
Beoordeling:
Binnenkort ga ik een gratis oriëntatie bezoek brengen aan de vestiging in Landgraaf.
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten