Schoolreis naar Stichting Zwembaden Gemeente Tynaarlo

Terug naar overzicht
Stichting Zwembaden Gemeente Tynaarlo, Samenwerkende Zwembaden Gemeente Tynaarlo. Openluchtbad De Leemdobben, Subtropisch Zwembad Aqualaren en Openluchtbad Lemferdinge.
Subtropisch zwembad Aqualaren
Subtropisch zwembad Aqualaren
Subtropisch zwembad Aqualaren
 

Subtropisch zwembad Aqualaren, aan de Wilhelminalaan te Zuidlaren


Wat is ‘Aqualaren’
Subtropisch zwemparadijs ‘Aqualaren’, de naam zegt het al, is een subtropisch zwembad en ligt nagenoeg in het centrum van Zuidlaren. ‘Aqualaren biedt u; een wedstrijdbad, een recreatiebad, een glijbaan van 30 meter, een stroomversnelling, een peuterbad, een hotwhirlpool, een solarium, een body-dryer, garderobekastjes die gratis te gebruiken zijn, invalide ruimtes en voor de inwendige mens een restaurant.

In de zomermaanden gaan bij mooi weer de deuren open en kunt u genieten van onze grote zonneweide. Op het buitenterrein vindt u ook een peuterbad met glijbaan en fonteinen en kunt u terecht voor beachvolleybal, handbal, voetbal, en tafeltennis. De kleinste bezoekers kunnen ook gebruik maken van een klim- en klautertoestel met glijbaan en van trapauto’s. In verband met de veiligheid is het in ‘Aqualaren’ verplicht voor kinderen zonder een zwemdiploma om zwemvleugels te dragen.

Een diploma halen kan natuurlijk ook in ons bad, wij geven diverse lessen zoals; baby- peuter en kleuterlessen, zwem-ABC lessen, zwemvaardigheid, K.N.B.R.D. en snorkelen. Diverse aquasporten worden ook gegeven bijvoorbeeld; aerobic, jogging, varia en hydrospinning. Verder geven wij nog zwangerschap zwemmen, 50 plus gymnastiek en therapeutisch zwemmen. In alle vakanties organiseren wij elke middag diverse gratis activiteiten voor de gasten waarbij kleine prijsjes zijn te verdienen.

In de herfstvakantie van 18 t/m 24 oktober, wanneer er ook voor de Zwem4daagse kan worden gezwommen, organiseren wij bijvoorbeeld activiteiten met als thema ‘het wilde westen’. In deze week kunnen de deelnemers aan de Zwem4daagse vijf dagen zwemmen voor tien euro en natuurlijk ook gratis deelnemen aan deze activiteiten. U kunt het zwembad ook huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje/familiefeestje etc. op zaterdagavond. U kunt in overleg met het zwembad zelf uw avond een invulling geven voor wat betreft activiteiten, muziek, versnaperingen etc.

Enkele mogelijkheden voor wat betreft activiteiten; zeskamp, stoelendans, waterpolo, waterbasketbal, paalvechten, aerobic en jogging. Ook voor kinderfeestjes hebben wij leuke arrangementen. Zwemmen in combinatie met een speurtocht in het bos achter het zwembad en als afsluiting een smul-box met een verrassing is een van de opties. Ontbijt zwemmen en lunch zwemmen zijn ook speciale arrangementen waarbij een ontbijt of lunch geserveerd wordt. In het bovenstaande kunt u zien wij zijn erg veelzijdig, wilt u informatie over lessen of arrangementen neemt u dan contact op met het zwembad, wij sturen u graag de gewenste informatie toe.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Wilhelminalaan 1
9471 KN Zuidlaren
Drenthe, Nederland
Telefoonnummer
+31 (050) 409 55 66
E-mail
 
17.8°
dinsdag
14 augustus
0.1 mm
ZZW
4
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten